SON DAKİKA



Haber > Magazin > Nejat İşler: Futbola küskünüm!

Nejat İşler: Futbola küskünüm!

29 Mart 2024 Cuma - 09:30




Son olarak 'Zaferin Rengi' adlı sinema filminde kamera karşısına geçen Nejat İşler, Dünya Tiyatro Günü için gittiği Tophane Bitiyatro'da gazetecilerle bir araya geldi. "Fenerbahçe ve Trabzonspor arasındaki olaylara siz neler söylemek istersiniz?" sorusu karşısında futbola olan küskünlüğünü dile getiren İşler, dikkat çeken açıklamalar yaptı.





Birbirinden ünlü isimler, Dünya Tiyatro Günü için Tophane Bitiyatro'da buluştular. Dünyanın en önemli ve en sarsıcı oyun yazarlarından Edward Bond’u da ölümünden 24 gün sonra andılar.

2014 yılında Bitiyatro dergisi için yazılan bir yazıyı, dünyanın geldiği hal ve durum açısından, Dünya Tiyatro bildirisi olarak Nejat İşler okudu.

"USTAMIN TİYATROSU"

Gazetecilerle bir araya gelen İşler, "Dünya Tiyatro Günü en güzel yapılacak olan şeyde bir tiyatroya gitmek ben de bunu yaptım. Burası benim ustamın tiyatrosu... Güzel bir oyun seyrettim" dedi.

"BİRİ ÇIKIP HAKEME YUMRUK ATIYOR"


Oyuncu, "Fenerbahçe ve Trabzonspor arasındaki olaylara siz neler söylemek istersiniz?" sorusuna ise şöyle yanıt verdi:

Bizim ne düşündüğümüz pek önemli değil, bu işlere başkaları karar veriyor. Benim artık stada dahi gidesim yok. Adamın biri çıkıyor gidiyor, hakeme yumruk atıyor. Artık midemiz bulandı. Küskünlüğüm var evet, küskünüm! Nasıl anlatayım size, ben çok rahattım amatördeyken. Orada işler daha temizdi. Buralar çok karışık işler. Artık endüstri olmuşlar, top oynanmıyor başka şeyler oynanıyor. Oraları da benim kafam almıyor, hoşlanmıyorum bu durumlardan. Ben her gün ölümü düşünüyorum. Dünyada öleceğini bilen tek varlık biziz, o yüzden bıraksınlar bu işleri. Unutmak için de çok çalışıyorum. Mutlu da değilim, çünkü mutluluk çok uzak bir ülke...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap