SON DAKİKA



Haber > Magazin > Melis Sezen dansıyla ağızları açık bıraktı!

Melis Sezen dansıyla ağızları açık bıraktı!

09 Mayıs 2024 Perşembe - 09:27




Melis Sezen, özel bir üniversitenin dans etkinliğinde şov yaptı. Başarılı isim, keyifli anlarını sosyal medya hesabından yayınladı.





Özel bir üniversitenin Medya ve Görsel Sanatlar bölümünde okuyan genç oyuncu Melis Sezen, geçtiğimiz gün okulunda gerçekleşen dans etkinliğine katıldı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Sadakatsiz' dizisiyle yıldızı parlayan ünlü isim, dans ettiği anları sosyal medya hesabından sevenlerinin beğenisine sundu.

"DANSI ÇOK SEVİYORUM"

24 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz aylarda bir röportaj sırasında kendisine yöneltilen "Dansçı mısınız?" sorusuna, "Evet, çok seviyorum dansı. Dans, beni oluşturan şeylerden biri. Yemek yemeyi de çok seviyorum. Formumu korumamda dans etkili oluyor. Çünkü bütün vücudu çalıştırıyor" yanıtını vermişti.

Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken Melis Sezen, şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor.


Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim her paylaşımıyla adından söz ettirmeyi başarıyor.

HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

Melis Sezen, son olarak okuduğu özel üniversite tarafından düzenlenen bir dans yarışmasına katıldı. Jüri olan Sezen, fit vücudu ve dans gösterisiyle ağızları açık bıraktı. Hünerlerini gösteren ünlü isim, o anları sosyal medya hesabından yayınlamayı ihmal etmedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap