SON DAKİKA



Haber > Magazin > Karın kaslarıyla dikkat çekti

Karın kaslarıyla dikkat çekti

28 Haziran 2022 Salı - 16:57




Eski Survivor yarışmacısı Öykü Çelik'in yıllar içindeki değişimini görenler adeta şoka uğradı. 2021 yılında katıldığı Survivor yarışmasında ünlüler takımında yer alan Öykü Çelik, kendini spora adadı. Sosyal medyadan spor sonrası karın kaslarını paylaşan Öykü Çelik'e yorum yağdı.





Öykü Çelik, 'Survivor 2021' yarışması dönüşü kasım ayından beri aşk yaşadığı emlak danışmanı İsmail Berhan’dan evlilik teklifi almış ve sevgilisinin evinde kalmaya başlamıştı. Instagram hesabından parmağındaki alyansı paylaşan Çelik, sevgilisinin teklifine 'Evet' dediğini dile getirmişti.

Çelik, önceki aylarda sevgilisinin hediye ettiği konuşulan cipiyle kameralara takılmış, parmağındaki 25 bin dolarlık yüzüğünün yanı sıra 42 bin dolarlık pırlanta taşlı pahalı saatiyle de dikkatleri üzerine çekmişti.

"TEKTAŞ DEĞİL GÖK TAŞI"

Bir muhabirin, "Tektaş değil gök taşı” sözlerine kahkahayı patlatan Çelik, "Böyle ayıp oluyor gibi geliyor bana açıkçası. Bizim gitmeden önce konuştuğumuz bir şeydi. Hemen gelir gelmez olacağını düşünmüyordum. Biraz daha yaza doğru düşünüyordum ama böyle oldu” demişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap