SON DAKİKA



Haber > Magazin > İzel depresyona girdi

İzel depresyona girdi

27 Ağustos 2015 Perşembe - 10:06




Ünlü şarkıcı,son fotoğrafıyla şaşırttı. Fotoğrafta hayli kilo aldığı ve saçlarını kazıttığı görülen İzel, sebebinin yaşadığı sıkıntılar olduğunu söyle





İzel Çeliköz, Gülben Ergen'le stüdyoda çektirdiği son fotoğrafıyla şaşırttı. Fotoğrafta hayli kilo aldığı ve saçlarını kazıttığı görülen şarkıcı, sebebinin yaşadığı sıkıntılar olduğunu söyledi.Uzun zamandır yeni albüm yapmayan ve sahnelerden uzak kalan İzel, Gülben Ergen'le yeniden stüdyoya girdi. Stüdyoda çekilen fotoğrafı ise sosyal medyada olay yarattı. Çok kilo aldığı, bu arada saçlarını da kazıttığı görülen şarkıcının bu hali hastalık ihtimalini akla getirdi. Ancak kendisi yaptığı açıklamayla böyle bir şey olmadığının altını çizdi ve şunları şöyledi:

Gülben'imin doğum gününde stüdyoda müthiş bir gün geçirdik. Müzikle iç içe olduğum her an daha iyiyim. Evet tatsız bir dönemden geçtim. Evet kilo aldım ve evet saçlarımı sıfıra vurdum. Dertlerimi kazıttım adeta. Beni şimdi görüp şaşıranları, yeni başlangıcımla daha da şaşırtacağım. Yanımda olan, olmayan herkese iyiyim diyor ve selam yolluyorum.İzel'in şaşırtan görüntüsünün altında depresyonun yattığı ortaya çıktı. Son dönemde müzik dünyasından kopan, ayrıca istemeden kilo alan şarkıcının depresyona girdiği, bir gün kendi kendine evinde saçlarını kestiği, ardından kuaföre giderek tamamen kazıttığı öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap