SON DAKİKA



Haber > Magazin > İnci Taneleri 15. bölüm fragman | Azem ve Nehir karşılaştı mı?

İnci Taneleri 15. bölüm fragman | Azem ve Nehir karşılaştı mı?

16 Mayıs 2024 Perşembe - 09:58




İnci Taneleri fragmanı izleyiciler tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. Dizinin son bölümünde İnci Taneleri ters köşe finali ile seyircileri bir kez daha ekrana kilitledi. Reyyaz'ın (Selim Erdoğan) iş teklifiyle iyice köşeye sıkışan Cihan (Kubilay Aka), Azem'e (Yılmaz Erdoğan) akıl danıştı ve sonrasında Reyyaz ile konuşmaya gitti. Bu hafta yaşanan gelişmelerin ardından izleyiciler 15. bölüm fragmanını araştırmaya başladı.





Duygusal sahneleri ile dikkat çeken bölüm üç kategoride de yüksek izlenme rakamlarına ulaşarak reytinglerin zirvesine oturan İnci Taneleri'nin 15. bölüm fragmanı izleyiciler tarafından araştırılıyor. Azem, Nehir ile ilgili ipuçlarının peşindeyken ailesini tamamen geride bırakan Nehir ise geçmişinin yeniden gün yüzüne çıkmasıyla burun buruna gelmiştir. Peki, Azem ve Nehir karşılaşacak mı? İnci Taneleri 15. bölüm fragmanı çıktı mı?

İNCİ TANELERİ 15. BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI MI?

İnci Taneleri 15. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

İNCİ TANELERİ FRAGMANLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.

İNCİ TANELERİ 14. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dizide bu hafta; Azem, Nehir ile ilgili ipuçlarının peşindeyken ailesini tamamen geride bırakan Nehir için geçmiş artık gizlenemeyecek kadar yakındır. Dilber, Yıldız ile yeni iş kurma planları yaparken Zahir'in serbest kalması, sıkıntılarına bir yenisini daha ekler.

Piraye, Azem ile arasındaki duyguların ve iletişimin adını henüz koyamazken Ayça, annesi ve öğretmeni için hayaller kurmaya başlamıştır bile.

BKM imzalı "Yılmaz Erdoğan'dan İnci Taneleri" dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Bora Cengiz ve Gülenay Kalkan yer alıyor. Herkesin 'inci'likli bir hikayesinin olduğu projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap