SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hulk'dan İsrail'e tepki, Gazze'ye destek

Hulk'dan İsrail'e tepki, Gazze'ye destek

08 Mayıs 2024 Çarşamba - 12:53




Mark Ruffalo'dan İsrail tepkisi: Gazze Çocukları ve Refah halkı için acilen yardıma ihtiyaç var





UNICEF Sözcüsü James Elder'in Gazze'nin Refah kentine ilişkin açıklamasını paylaşan Hollywood yıldızı Mark Ruffalo, Gazze'deki çocukların ve Refah halkının acilen yardıma ihtiyaç duyduklarını belirtti. Ruffalo, insanların ihmal edildiği ve acı çektiği 'toplama kamplarına' gönderildiğini ifade etti. Aktör, İsrail'e Refah saldırısını bitirme çağrısı yaptı.

UNICEF Sözcüsü James Elder'in Cenevre'deki Palais des Nations'da düzenlenen basın toplantısında Filistinli çocuklar için açıklamalarda bulundu.

Hollywood'un yıldız ismi Mark Ruffalo da Elder'ın, İsrail'in saldırıları altında bulunan Gazze'nin Refah kentine ilişkin açıklamasını paylaşarak insanların "toplama kamplarına" gönderildiğini belirtti.

GAZZE'DEKİ ÇOCUKLAR YARDIM BEKLİYOR

56 yaşındaki ABD'li aktör Ruffalo, "İnsanların ihmal edildiği ve acı çektiği gözaltı kamplarına götürülen Gazze Çocukları ve Refah halkı için acilen yardıma ihtiyaç var. Çölde veya evinizde ölün. Bugün Filistinlilere sunulan seçim budur" ifadelerini kullandı.

Şubat ayındaki Oscar törenlerinde de Filistin'i gündeme getiren Ruffalo, İsrail'e Refah saldırısını bitirme çağrısında bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap