SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hem topçu hem popçu

Hem topçu hem popçu

05 Aralık 2016 Pazartesi - 08:22




Ofsporlu Faruk Murat, yeşil sahalardaki başarısını sahneye de yansıttı. O Ses Türkiye yarışmasında yer alan Murat, sesiyle jüri üyelerini büyüledi.





O Ses Türkiye sahnesindeki jüri ve konukların büyük beğenisini toplayan Faruk Murat aynı zamanda profesyonel bir futbolcu. Yarışmaya katılmadan önce Ofspor’da sol bek olarak futbol oynayan Murat, sağlık sorunları sebebiyle futbol yaşamına ara vermek zorunda kaldı. Takım arkadaşları ve liseden beden eğitimi öğretmeni Adem Cebeci'nin de ısrarları ile O Ses Türkiye yarışmasına katılan Murat, sesiyle jüri üyelerini adeta büyüledi. Dünya şampiyonu Erdoğdu Anadolu Lisesi futbol takımı oyuncularından olan Murat’a birçok ünlü futbolcudan da destek yağdı. Tuncay Şanlı, Necati Ateş, Semih Şentürk, Özer Hurmacı, Caner Osmanpaşa, Kadir Keleş bunlardan bazıları. TÜMÖR FUTBOLDAN KOPARDI Ofspor’da sol bek iken kolunun altında tümör tespit edilen Faruk Murat, buna rağmen yeşil sahalardan kopmadı. Futboldaki yeteneğini sahnelerde de sergileyen Murat’a Türkiye’nin dört bir yanından destek mesajları yağdı. Faruk Murat, performansıyla birçok yarışmacıyı geride bırakıp adım adım finale koşuyor.

Şükran Atalar

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap