SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hem kilolu hem prensestim

Hem kilolu hem prensestim

05 Mart 2015 Perşembe - 13:07




Hülya Avşar’ın programına konuk olan oyuncu Pelin Öztekin geçirdiği mide ameliyatları sonunda nasıl kilo verdiğini anlatırken “Kiloluyken prensesi  de





Ünlü oyuncu Pelin Öztekin, Hülya Avşar’ın programında nasıl kilo verdiği üzerine açıklamalarda bulundu.  Avşar’ın, “Güzel bir yüz ama kilo. Bunun seni engelleyebileceğini hiç düşünmedin mi?” sorusuna Öztekin, “Hiç düşünmedim. Çünkü babam kilolu olmasına rağmen o da oyuncuydu. Bana kilolu şakaları da yapıldı ama bir yandan prensesi de canlandırdım. Bu bende bir sıkıntı yapmadı çünkü ben kilolarımla mutluydum. Belki de ben kiloyu normal bir şey olarak görüyordum” diye cevap verdi. Daha öncede 35 kilo verdiğini ve çeşitli diyetler yaptığını söyleyen Öztekin, rahatsızlıklarından dolayı verdiği kiloların daha fazlasını aldığını söyledi. Ameliyat olmasının tamamen sağlık sorunları nedeniyle ve doktorların ısrarıyla olduğunu açıklayan Pelin Öztekin ameliyat olduktan 5 gün sonra setlere döndüğünü belirtti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap