SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hazal Kaya imaj değiştirdi! Yeni haline beğeni yağdı

Hazal Kaya imaj değiştirdi! Yeni haline beğeni yağdı

10 Mayıs 2024 Cuma - 15:20




2008 - 2010 yılları arasında Kanal D ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları dizi Aşk-ı Memnu'da Nihal karakterini canlandıran Hazal Kaya radikal bir kararla imajını değiştirdi. Ünlü ismin son haliyle paylaştığı fotoğraflarına hayranlarından yorum yağdı.





Oyuncu ve yönetmen Ali Atay ile 2019'da dünyaevine giren, aynı yıl oğlu Fikret Ali'yi kucağına alan, Şubat 2023'te ikinci kez anne olma mutluluğu yaşayan Hazal Kaya, imaj değiştirdi. Ünlü ismin yeni tarzı, sosyal medyada gündem oldu.

'Adını Feriha Koydum' ve 'Aşk-ı Memnu' dizileriyle hafızalarda yer eden Hazal Kaya, katıldığı bir programda kendisine yöneltilen: "Ali'yi kıskanır mısın?" sorusuna şu yanıtı vermişti: Öyle birini kıskanmışlığım yok ama bunların erkek arkadaşlıkları, PlayStation oynamaları falan... O işlere tutuluyorum. Mesela 10 kadınla PlayStation oynasa o kadar kıskanmam. Arkadaşlarıyla manitayla mesajlaşır gibi mesajlaşıyor. Mesela 'Akşam baş başa yemeğe mi gitsek?' desem öyle bir mutluluk yok.

"TAKLIM" 

Şimdilerde anneliğin tadını çıkaran başarılı oyuncu Hazal Kaya'nın dün Aşk-ı Memnu dizisinde babasını canlandıran Selçuk Yöntem ile çekildiği karesi gündem oldu. Kaya hem meslektaşı hem de dostunun paylaştığı gönderiye 'Taklım' notunu düşerek kendi profilinde yayınladı.

İMAJINI YENİLEDİ 

Ünlü oyuncu son olarak yaptığı imaj değişikliği ile gündem oldu. Uzun saçlarını kısacık kestiren Hazal Kaya'nın son hali takipçilerinden tam not aldı.

"KİM DER İKİ ÇOCUK ANNESİ DİYE" 

Sosyal medyada ünlü isme; 'Ne yapsa yakışıyor', 'Çok güzel olmuş', 'Gençleşmiş resmen', 'Kim der iki çocuk annesi diye?' şeklinde övgü dolu yorumlar geldi.

Bir süredir ekrandan uzak kalan 'Aşkı Memnu'nun Nihal'i Hazal Kaya, yeni pozlarını 7.7 milyon takipçisinin olduğu Instagram hesabından yayınladı. Gönderilere yorumların dışında 167 binden fazla beğeni geldi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap