SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hande Yener geliyor

Hande Yener geliyor

16 Mayıs 2015 Cumartesi - 11:34




2010 yılında Trabzon’da kurulan ve ilk lisans mezunlarını vermeye hazırlanan Avrasya Üniversitesi yaza kıpır kıpır bir bahar şenliği ile merhaba diyor





Avrasya Üniversitesi Bahar Şenliği’nde Hande Yener sahne alacak. Trabzon’un en güzel kıyı ilçelerinden biri olan Yomra ilçesindeki kampüsünde gerçekleşecek olan etkinlikte gün boyu adrenalin dolu aktiviteler, eğlence dolu yarışmalar ve sınırsız müzik keyfi katılımcıları bekliyor. Türk pop müziğinin en güçlü isimlerinden Hande Yener ve birçok öğrenci grubunun sahne alacağı organizasyon hakkında Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyeti başkanı Ömer Yıldız, “Avrasya Üniversitesinin ilk  lisans mezunlarını verdiği bu yılda öğrencileri için en iyi sosyal etkinlikleri düzenlemeye çalıştıklarını belirterek bu organizasyonlarımızın biri de 29 Mayıs tarihinde yapacak olduğumuz Bahar etkinliğidir. Bu etkinlikte öğrenci kulüplerimizin faaliyetleri, öğrencilerimizin müzik guruplarının konserleri yer alacaktır. Son olarak Hande Yener konseri ile etkinliğimizi taçlandırmış olacağız. Bahar konserimize bölgemizde olan bütün liselerin öğretmenlerini ve öğrencilerini de davet ettik. Ulaşamadığımız okullarımız yine bizden davetiye isteyebilirler. Amacımız üniversiteli ve lisesli tüm öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerimizin bir dönemin stresini atmalarını sağlamaktır” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap