SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hadise konserini neden iptal etti?

Hadise konserini neden iptal etti?

18 Ocak 2017 Çarşamba - 11:36




Hadise, yaptığı paylaşım ile Uludağ'da düzenlenen White Fest'teki konserine katılamayacağını duyurdu ancak işin aslının böyle olmadığı söylendi.





Uludağ'da düzenlenen White Fest'te sahne alacak olan ünlü şarkıcı Hadise, seyirciler ile buluşmasına bir gün kala sosyal medyadan yaptğı paylaşım ile hasta olduğunu duyurdu ve seyircilerden özür diledi fakat işin aslının böyle olmadığı iddia edildi.

SEYİRCİLERDEN UZAK OLMAK İSTEDİĞİ İDDİA EDİLDİ

'Duymayan Kalmasın' adlı magazin programında konuşulan iddialara göre Hadise'nin son anda hastayım diyerek konsere katılmamasının sebebi seyirciler ilee arasında mesafe olmasını istemesi...

Sahne ve seyircilerin arasında belirli bir mesafe olmasını isteyen ve bu talebini organizatörlere ileten şarkıcı, bu istekleri gerçekleşmeyince sahne almasına bir gün kala İnstagram'dan yaptığı paylaşımda "Sevgili arkadaşlar, çok istememe rağmen ne yazık ki ciddi sağlık problemim nedeniyle yarın WhiteFest’de sizlerle olamayacağım. En kısa sürede buluşmak ümidiyle hepinizi sevgiyle kucaklıyorum" notu sahne almayacağını duyurdu.

Hadise'nin yerine sahne alacak isimse Bengü oldu.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap