SON DAKİKA



Haber > Magazin > Gurur podyumlarda

Gurur podyumlarda

30 Mayıs 2016 Pazartesi - 14:17




15 Mayıs günü hayatını kaybeden oyuncu ve sunucu Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur Aydoğan, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen bir defilede podyuma çıktı





8 Mayıs günü akşam saatlerinde boğazına takılan patatesi çıkartmaya çalışırken rahatsızlanıp hastaneye kaldırılan ve Aort damarının yırtıldığı tespit edilen Oya Aydoğan, 12 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakıma alınmış ve 48 saat uyutulmuştu. Beyninde ödem oluştuğu tespit edilen Aydoğan tedaviye cevap vermemiş, 15 Mayıs Pazar sabahı hayata gözlerini yummuştu.

ZOR GÜNLER GEÇİRİYORUM

Annesinin bu ani vefatından sonra zor günler geçirdiğini ancak her şeye rağmen hayata tutunmaya devam ettiğini söyleyen Gurur Aydoğan, geçtiğimiz günlerde Maltepe'de gerçekleşen bir defilede podyuma çıktı.

"Annemin en büyük hedefi benim yaptığım işte; hem oyunculuk hem de modellikte başarılı olmamdı. Her zaman işimde gücümde olmamı isterdi.'' diyen Gurur, annesinin vefatından sonra ilk kez podyuma çıkmış oldu.

Aydoğan’a defilede Şebnem Schaefer ve Ece Gürsel’in de aralarında bulunduğu birçok manken eşlik etti.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap