SON DAKİKA



Haber > Magazin > Gerilla olmak istiyormuş

Gerilla olmak istiyormuş

24 Nisan 2015 Cuma - 09:59




'Aşk Olsun' filminde 'Ceyda' karakterine hayat veren Selen Seyven, "Dağa çıkmış gerilla bir genç kızı oynamayı çok istiyorum" dedi.





Güzel oyuncunun en büyük hayallerinden birisi de gerilla olmak… Başrollerini Sedef Avcı ve İlker Aksum'la paylaştığı 'Aşk Olsun'daki performansıyla beğeni toplayan Selen Seyven, çekimler sırasında eğlenceli anlar yaşadığını belirtti. Oyuncu, Milliyet gazetesinden Melis Güvenç'e verdiği röportajda çarpıcı ifadeler kullandı.

"GERİLLA BİR GENÇ KIZI OYNAMAK İSTİYORUM"

"Doğuda yaşanan olaylarla ilgili haber okurken gördüğüm bir fotoğraftan çok etkilendim" diyen güzel oyuncu, "16 yaşındaki kızların sırtında silahlarla, öfkeli suratlarıyla çektirdiği fotoğraftı. İşin politik kısmıyla ilgilenmiyorum ama dağa çıkmış gerilla bir genç kızı oynamayı çok istiyorum. Böyle bir senaryoyu kimse yazmıyor. Umarım çok büyümeden böyle bir rol gelir" şeklinde konuştu.

"EN KALİTELİ DURANLARDAN BİRİYİZ"

Oynadığı 'Aşk Olsun' filmi hakkında da değerlendirmelerde bulunan güzel oyuncu, "Bugüne kadar Türkiye'de yapılan bütün romantik komedileri izledim. Kendi bebeğim diye demiyorum ama içlerinde en kaliteli duranlardan biriyiz. Bizimki komedisi daha fazla olan bir film. Komedi yanında romantizm hafif kalıyor. Bu yüzden seyircinin daha çok güleceği bir film olduğunu düşünüyorum. Aşkın en çılgın halini anlattık" dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap