SON DAKİKA



Haber > Magazin > Festivale damga vurdu

Festivale damga vurdu

18 Ekim 2016 Salı - 12:10




Expo 2016 Antalya Kongre Merkezi'nde gerçekleşen Uluslararası Antalya Film Festivali'nde oyuncu Nesrin Cavadzade rüzgarı esti.





Bu yıl 53'üncüsü düzenlenen Uluslararası Antalya Film Festivali, Expo 2016 Antalya Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. Pek çok ünlü ismin yer aldığı geceye Nesrin Cavadzade damga vurdu. Festivalin açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ve sanat dünyasından çok sayıda davetli katıldı. Açılış öncesinde Türk sanatçıların yanı sıra Danimarkalı ünlü aktris Connie Nielsen, Giulio Violati, İtalyan Maria Grazia, Andie MacDowell, ABD'li oyuncu George Hamilton, John Savage gibi çok sayıda yabancı ünlü de kırmızı halıda yürüyerek törene katıldı.

BAŞKA DİVA YOK

Birbirinden şık kıyafetleriyle kırmızı halıda boy gösteren sanatçıların bulunduğu törende, geceye Nesrin Cavadzade'nin giydiği kıyafet damga vurdu. Tören sırasında tüm dikkatleri üzerine çeken oyuncu Cavadzade, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da takipçilerinin büyük beğenisini kazandı. Cavadzade yaptığı paylaşımlarından birine "başka diva yok" notunu düşerek, Bülent Ersoy'un tahtına göz dikti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap