SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ergenç setlere döndü

Ergenç setlere döndü

20 Mayıs 2016 Cuma - 11:06




Halit Ergenç ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde canlandırdığı Kanuni Sultan Süleyman rolünden sonra rol aldığı ilk yapım olan ‘İstanbul Kırmızısı’nın setinde





Halit Ergenç ‘Muhteşem Yüzyıl' dizisinde canlandırdığı Kanuni Sultan Süleyman rolünden sonra rol aldığı ilk yapım olan ‘İstanbul Kırmızısı'nın setinde görüntülendi.

ÜÇ DEV İSİM BİR ARADA

USTA yönetmen Ferzan Özpetek'in aynı adlı kitabından uyarladığı filmi ‘İstanbul Kırmızısı'nın çekimleri devam ediyor. Önceki akşam İstanbul Şişhane'deki Beyoğlu Vergi Dairesi'nde kurulan sette filmin başrol oyuncuları Halit Ergenç, Tuba Büyüküstün ve Nejat İşler birlikte görüntülendi.

SET SABAHA KADAR SÜRDÜ

GÖRÜNTÜ alınmasına engel olmak için 15 set görevlisinin çalıştığı, oyuncuların güvenliğini sağlamak için özel polis timinin koruduğu set, sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti. Sekiz saat süren sette Ferzan Özpetek gece boyunca çay bardağını elinden düşürmedi. Önceki gün Şile'de çekim yapan ekip, gece saatlerinde de Beyoğlu'nda set kurdu. Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün ilk kez bir yapımda karşılıklı rol aldı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap