SON DAKİKA



Haber > Magazin > Buika 7. Klarnet Festivali için geliyor

Buika 7. Klarnet Festivali için geliyor

31 Ağustos 2018 Cuma - 11:07




İspanyol aşk şarkılarının tutkulu sesi Buika, 16 Eylül’de 7. Uluslararası Klarnet Festivali’nde hayranları ile buluşuyor.





İkinci albümü “Mi Niña Lola” ile İspanyol Müzik Ödülleri’nde ‘En İyi Prodüksiyon’ ve ‘En İyi İspanyolca Albüm’ dallarında ödül alan Buika, “El Ultimo Trago” albümü ile de ‘En İyi Tropikal Albüm’ Grammy'sini kucakladı. Sanatçı, 56. Grammy ödüllerinde “La Noche Mas Larga” albümü ile 'En İyi Latin Caz Albümü’ ve 17. Latin Grammy ödüllerinde 'Si Volvere’ şarkısı ile ‘En İyi Kayıt’ kategorilerinde aday gösterilmişti.

“Vivir Sin Miedo” albümündeki şarkılara kendi imzasını atan Buika, Reggae, Ragga, Flamenko, R&B, Afrobeat ve Gospel’i muhteşem bir şekilde harmanlıyor. Önceki çalışmalarında da Flamenko ile Caz’ı bir araya getiren sanatçı, Flamenko’yu farklı boyutlara taşıyor.

Bu yıl 60. Grammy ödüllerinde Dünya müziği dalında “Para Mi” single’ı ile aday olan sanatçı dünya müziğine yepyeni bir tarz kazandırmaya devam ediyor.

2018 sonbaharında yeni albümünü yayınlamaya hazırlanan Buika, 16 Eylül’de 7. Uluslararası Klarnet Festivali kapsamında hayranlarına yepyeni şarkılarının yanı sıra kariyerinin unutulmazlarını da söyleyerek muhteşem bir müzik şöleni yaşatacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap