SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bergüzar eleştirilere sitem etti

Bergüzar eleştirilere sitem etti

01 Mart 2015 Pazar - 13:32




Güzel oyuncu, şu sıralar birçok ülkede yayınlanan ve çok beğenilen 'Binbir Gece' dizisinin geçmişte hikayesi yüzünden eleştirilere maruz kalmasına sit





Bergüzar Korel başrolünü Kenan İmirzalıoğlu ile paylaştığı 'Karadayı' dizisinin 100. yıl kutlamasına katıldı. Akaretler'de başlayan kutlamadan erken ayrılan Bergüzar Korel, çıkışta habercilerin sorularını yanıtladı. 

"ELEŞTİRİLERE MARUZ KALMIŞTIM" 

Ortadoğu ve Balkanlar'ın ardından Arjantin'de de adını duyurduğunu söyleyen oyuncu, geçmişte aldığı eleştirilerden söz etti: "Binbir Gece dizisi burada büyük problem olmuştu, hikaye yüzünden eleştirilere maruz kalmıştım. Ama o dizi Ortadoğu ve Balkanlar'dan sonra şimdi Arjantin'de gösteriliyor.  

"GİTMEZSEM AYIP OLUR"

Hatta duyduğuma göre Arjantin'de bir belediye başkanı, seçmenlere 'Eğer seçimlerde yine bana oy verirseniz Bergüzar Korel'i getireceğim' demiş. Öyle bir davet alırsam giderim tabii, madem beni bu kadar sevmişler, gitmezsem ayıp olur."


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap