SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ahmet Kural; 'Sıla şiddet uygulamayı sever'

Ahmet Kural; 'Sıla şiddet uygulamayı sever'

22 Nisan 2019 Pazartesi - 11:28




Sıla Gençoğlu ile davasında 3 ayrı suçtan ceza alan Ahmet Kural, şiddet uygulamadığını söyledi. Kural, şiddet konusunda Sıla'yı suçladı.





Sıla Gençoğlu ile Ahmet Kural arasında yaşanan şiddet olayına ilişkin davanın ikinci duruşmasında karar çıktı. 3 ayrı suçtan ceza alan Ahmet Kural, davanın ardından avukatı ile açıklamalarda bulundu.

"HODRİ MEYDAN"

Ahmet Kural şunları söyledi: "Şiddette kesinlikle bulunmadım. İki sevgili arasında yaşanan bir olay buraya kadar geldi. Sokak tabiriyle eline almış bir belge sallıyor. Mahkemede de söyledim. Hodri meydan... Test yaptıralım. Taleplerimiz reddedildi.

BUNUN BİR ÜST MAHKEMESİ VAR

Bunun bir üst mahkemesi var, ceza falan yok. Hapis cezası yok, hapis cezası da yok. Bu iş daha bitmedi, bir üst mahkemesi var. Bu bir intikam davası ve intikam dönüşüdür.

SILA HANIM ŞİDDETİ ÇOK SEVER

Bunu ilk kez söylüyorum: Sıla hanım, hem fiziksel hem de psikolojik şiddeti sever. Kadınlara da erkeklere de fiziksel şiddet uyguluyor. Herkes ne olduğunu bilecek. Test istedim, kim masal anlatıyor görsünler."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap