SON DAKİKA



Haber > Magazin > 15 günde yedi konser

15 günde yedi konser

18 Temmuz 2017 Salı - 11:50




Yeni albüm çıkaracak olan Sibel Can, ağustos ayının ilk yarısında yedi konserle seyirciyle buluşacak.





Sibel Can, yaz aylarında konser maratonuna dur durak bilmeden devam ediyor. Sesi ve danslarıyla, sahnesi en çok beğenilen isimlerden olan şarkıcı, ağustos ayının ilk yarısında toplam yedi konser verecek. Can, tatil beldeleri olan Ayvalık, Altınoluk, Çeşme, Bodrum, Marmaris ve Antalya’da sevenleriyle buluşacak. Tüm konserlerde Nur Yerlitaş imzalı elbiseler giyecek olan şarkıcı, her konserinde üç saat sahnede olacak. 21 şarkı söyleyecek olan sanatçı toplamda 168 şarkı söylemiş olacak.

Kurban Bayramı’ndan önce yeni albümünü çıkaracak olan şarkıcı, hayranlarına sürpriz yapacak. Can, 29 Temmuz’da Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda vereceği konserde yeni albümünden iki şarkı seslendirecek.

Kızının önerdiğini söyleyecek

Söyleyeceği şarkılardan biri ise kızı Melisa Ural’ın tavsiyesi üzerine Almanya’dan genç bir besteciden aldığı parça olacak. Geçen sene sahnesinde, Eypio & Burak King ile rap şarkı seslendiren şarkıcı, bu sene başka bir sanatçıyı ağırlayacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap