SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Yeniden diriliş

Yeniden diriliş

24 Ekim 2017 Salı - 09:46








Sayın Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği “metal yorgunluğu” sonrası, parti içinde değişimin ve yeniden dirilişin aşamaları hızla ilerliyor. Şimdilik birkaç belediye başkanı ve il-ilçe teşkilatlarının istifasının istenmesi ve kongre takviminin hızlandırılması, kongrelerde yeni adayların atanması başlangıç. Değişim ve yeniden diriliş olarak tanımlayabileceğimiz bu değişim hareketi önümüzdeki süreçte katlanarak devam edecek gibi. AK Parti’nin yeniden eski heyecanına kavuşması ve daha güçlü bir şekilde yoluna devam edebilmesi, daha güçlü bir Türkiye’nin inşası için, bizzat Sayın Cumhurbaşkanı tarafından gerekli görülen bu değişim ve yenilenme rüzgarı önüne birçok ismi katacak gibi.

En tepeden, en alt teşkilatlara kadar herkesi kapsayabilecek bu hareketin sınırları nereye kadar dayanacak bunu da bekleyip göreceğiz. Ancak bu değişim ve yenilenme süreci bir dışlanma ve sona eriş değil, görev değişimi ve başka görevlerde aktif olarak AK Parti davasının daha güçlü bir şekilde sürdürülebilmesi için yeniden dirilişin adımlarıdır. Her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe birbirine destek olmaya ihtiyaç duyulan bir süreçten geçiliyor. Ülke olarak, millet olarak üzerimizde oynanan her türlü oyunun üstesinden gelebilmek için bu yeniden dirilişe hepimizin ihtiyacı var. Görev değişimi ya da bulunulan makamları başkalarına müsaade etmek gerekiyorsa bunu kabullenmek ve daha fazla inançla davaya sahip çıkmak gerekir. Siyasilerde bunu böyle görmeli ve kabullenerek müsaade isteyebilmeli ya da müsaade etmesini bilmelidir. Hiçbir görev ya da makam kimsenin tapulu malı değildir.

Emaneti gerektiğinde iade etmesini de bilmek gerekir. Nefsâni değil samimi davranışın gereği budur. Nasıl ki bu dünya hayatı ve bedenlerimiz bize emanetse ve bir gün bu emaneti asıl sahibine teslim edeceksek, her türlü görev ve makamında bir sahibi vardır. Zamanı geldiğinde bırakmasını da çekilmesini de bilmek gerekir ki; mutlak son kaçınılmazdır. Nefsâni davranmanın hiçbir faydası yoktur...

Giresun’da değişim başlıyor Yeni süreçte Giresun’dan güçlü ve başarılı çıkmak için merkez ilçe dahil 14 ilçede kongre sürecine girildi. Merkez ilçe dahil 8 ilçede yeni başkan adayları belirlendi ve atandı. Giresun genelinde 3-12 Kasım tarihleri arasında 14 ilçede kongre heyecanı yaşanacak ve değişim sonuçlanacak. Ancak değişimin ardından başta İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu olmak üzere yeni ekibin görev ve sorumlulukları çok ağır olacak. 2019 seçimlerinde başarılı olmak için çok çalışmak zorunda olan bu ekip adeta Giresun’da yeniden dirilişin neferleri olacak. Şimdiden kendilerine Allah kolaylık versin diyorum...

Mete Bahadır Yılmaz Giresun’daki yenilenmenin en sürpriz ismi bence Mete Bahadır Yılmaz oldu. Merkez İlçe Başkanlığı adayı gösterilen Yılmaz, 11 Kasım’dan sonra siyasi kimliğiyle boy gösterecek. Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten ve yürütmeye devam edecek Bahadır Yılmaz, genç, hırslı ve başarılı bir isim olarak öne çıkıyor. Bürokrasiden sonra siyasette de hızla yükselmesi beklenen Yılmaz, yeniden dirilişin de öncü isimlerinden biri olarak Yeni Giresun’un ve güçlü Türkiye’nin inşasında yerini alacaktır. Şimdiden tebrik ediyor, başarılar diliyorum.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap