SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Yalan futbol...

Yalan futbol...

29 Ocak 2018 Pazartesi - 06:35








Beklentimiz yüksek anlaşılan, eskilerin, en iyi kadroların etkisi altındayız. Bizden fazla paralara kurulan Fener de kötü, yetersiz. O da geçmişin en iyi kadroları gibi değil.

Oynadım, izledim, senelerdir peşindeyim bir Trabzon-Fener maçının bu derece düşük seviyede oynandığına şahit olmadım. Olacak iş değil. İlk 45 dakika neredeyse hiçbir şey oynamadı Trabzonspor. Oynatmamayı anladım da, takımının oynamaması nasıl bir taktik düşüncedir sormak isterim. Bu seviye futbolcular nasıl etkilenir, eli ayağı birbirine dolanır anlamak mümkün değil. Yusuf oynayamaz, Abdülkadir heyecanlanır anlarım.

Ara devreye can çekişerek girdi takım. Neden kenarda oturduğu anlaşılamayan Sosa girdikten sonra oksijen almaya başladı Trabzonspor. Abdülkadir’in kalitesine Sosa katıldı, üst üste pas sayısı üçe dörde çıktı. Abdülkadir arkaya bıraktı, Burak oradaydı. Yine bir şekilde Rıza hoca icadı hipnotize taktiği tutmuştu. Oynamadan öne geçti Bordo Mavililer. Çok enteresan, golü yiyen Fener olan seviyesini de kaybetti. Takım gibi oynamaya başladı Trabzonspor. İkiyi üçü atacak anlar oldu...

Bir duran top yıktı hayalleri! Neredeyse yenecektik, bir duran top, anlık konsantre kaybı... İkinci yarı iyiydi takım esasında. Yusuf değil de Kucka çıksaydı belki çok daha organize olabilirdi Trabzonspor. O Kucka’nın 90 dakika ne iş yaptığını vallahi anlayamadım. Böyle gitmez sayın hocam! Oynama üzerine düşünmelisiniz. Ayakları iyi olanları kullanmalısınız. İki ön liberonun stoperlerden farkı olması beklenir. Bir daha yazıyorum Sosa-Yusuf-Abdülkadir üçlüsünün olduğu oyunu kurgulamalı Trabzonspor.

Taraftar en iyi maçını oynadı. Çok zamandır olmadığı kadar saha içine etkili oldu. Vukuatlı Palabıyık temiz maç yönetti. Son söyleyeceğim bunların hiçbiri yıldız falan değil, birileri bizi kandırıyor ama kim?


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap