SON DAKİKA



Vali

26 Aralık 2017 Salı - 07:20








Giresun’un Valisi Sayın Harun Sarıfakıoğulları, için göreve başladığının ilk günlerinde bir yazı kaleme almış, devletin gülen yüzü yakıştırmasını yapmış ve çalışkanlığından, daha o günlerden Giresun için şans olduğunu dile getirmiştim. Geçen süreçte yanılmadığımızı ve Sayın Valinin tüm övgüleri sonuna kadar hak ettiğini görmek mutluluk verici. Giresunluların gönlünde daha o günlerde taht kurmasını bilen Sayın Vali, gönüllerdeki yerini her geçen gün daha da sağlamlaştırarak çalışmalarına devam ediyor.

Halk günleri ile sürekli halkla temas halinde olmaya özen gösteren ve sürekli gülen yüzüyle devletin şefkatini tüm sıcaklığıyla insanlara hissettiren kişiliğiyle doğallığı ve samimiyetiyle karşılaştığı her sorunu çözmek için mücadele eden Sayın Sarıfakıoğulları, bağlı tüm kurum ve kuruluşlarla ve yerel yönetimlerle dirsek teması halinde Giresun’da işleyişi ve hizmet üretmeyi de hızlandırdı. Şehit ve gazi aileleri, engelli vatandaşlarla birlikteliği, esnaf ziyaretleri gibi insancıl temaslarını ilk günkü gibi ara vermeden sürdüren Sayın Vali, halk günleriyle de sürekli vatandaşın derdiyle dertlenen ve onların yanında yer almaya özen gösteren tutumuyla da tüm puanları hak ediyor doğrusu.

Hele Sayın Vali'nin bir esnaf ziyaretinde objektiflere yakalanan bir pozu var ki; insan ancak bu kadar samimi olur dedirtiyor. Kendisine hoş geldin diyen sanayi esnafına kollarını açmış ve gülen gözlerle öyle bir yaklaşıyor ki.

Eminim o sarılmadan sonra esnaf “Bu nasıl bir vali?” demiştir. Tabii ki iyi anlamda. Samimiyet hemen hissedilir ve gönüllerde yer eder... Şehit aileleri ve ihtiyaç sahibi insanlar her zaman önceliği. Yaptığı ziyaretler ve icraatlar bunu gösteriyor.

Sayın Valimize bir kez daha başarı ve saygı dileklerimi sunuyor, başarılarının daim olmasını diliyorum...


Kaza

Pazar akşamı, Giresun’da meydana gelen feci kazada genç bir kardeşimiz hayatını kaybetti. Akşam saatlerinde Giresun’da polisten kaçan İran asıllı bir uyuşturucu kaçakçısının ters yöne girerek hiçbir şeyden habersiz Alper Nebil yönetimindeki araca çarpması sonucu ağır yaralanan genç kardeşimiz, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamış ve hayatını kaybetmiştir. Olay Giresun’da büyük infiale neden olurken Giresun’da uyuşturucu sektörü oluşturmaya çalışanlara karşı büyük öfke oluştu. Kendisi başlı başına bir melanet olan uyuşturucu sadece kullananları değil, bazen Alper Nebil gibi suçsuz günahsız kardeşlerimizi de kendine kurban seçebiliyor. Alper kardeşimize Allah’tan rahmet, uyuşturucu ile uğraşan herkese lanet diliyorum. Güzel ve huzurlu Giresunumuzu böyle lekelemeye kimsenin hakkı yoktur.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap