SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Üzülmeye devam

Üzülmeye devam

11 Aralık 2017 Pazartesi - 08:06








Karadeniz derbisi denebilecek olan karşılaşma öncesinde Rizespor taraftarları karşılaşmaya istenmedi. Maalesef Karadeniz sahili boyunca sürekli sıkıntı yaratan bazı istem dışı olaylar futbola da yansımakta.

15'inci hafta karşılaşması her iki takım için de önemliydi. Giresunspor son üç haftada iki beraberlik ve bir mağlubiyet alarak düşüşe geçmişti. Rizespor ise son üç haftada iki galibiyet, bir beraberlik alarak çıkışa geçmişti.

Her iki takımı sıralama açısından ilgilendiren karşılaşmaya ev sahibi ekip taraftarı önünde avantajla başlamış oldu.

15'inci haftaya girilirken Giresunspor 24 puanda bulunurken bir basamak üstünde ise 25 puan ile Rizespor yer almaktaydı. İlk yarının bitimine iki hafta kala her iki takım için de önemli olan bu karşılaşmaya Rizespor savunmaya zayıf çıktı. Robin ve Ümit Kurt ile savunmada yer alan Rizespor maçın başında kalesini gollere açmış oldu.

Rizespor kadrosuna baktığımızda orta sahanın daha güçlü, savunmanın ise zayıf olduğu gözlerden kaçmadı.


İlk yarıya baktığımızda iki hata, iki kafa golü, savunma hatası ve her iki gol ise sol taraftan geldi, ikinci yarıya 2-0 avantajlı başlayan ev sahibi ekip daha rahat ve stressiz bir oyun oynamaya başladı. Rizespor ise mağlubiyetin verdiği stresle daha çok hata yapan taraf olacaktı. Nitekim savunma da evlere şenlik! Ümit Kurt yapacağını yine yaptı ve 67. dakikada orta alanda kaptırdığı top yine Rizespor kalesine gol olarak döndü.

Yapılan değişikliklerle Rizespor 80. dakikada Ozan ile 85. dakikada serbest vuruştan Mehmet Uslu ile farkı bire indirdi. Hadi bakalım Üzülmez, dişleyen takım nerede?

'Dişleyen takım yaratacağız' demiştin, 'Süper Lig takımı ve bu takımın daha gelişmesi gerek' demiştin. Ne kadar daha gelişecek kimse bilmiyor. Aldığın sonuçlara bakalım, başarı nerede?

Önceki hafta 3-0'lık skordan 3-2'ye gelmedi mi? İbrahim Üzülmez'in gelmesi ve ilk toplantısında yaptığı açıklama ile bu işin hava cıva olduğunu anlamamak mümkün değildi. Belki İbrahim Üzülmez ama üzülen taraf Rizeliler oluyor. Böylesine bir maçta savunmaya koyduğun oyunculara bakarım. Geçmişi belli, geleceği olmayan savunma oyuncuları. Olan Rizespor taraftarına oluyor. Bu takım Üzülmez ile üzülmeye devam eder. Benden söylemesi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap