SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Unutuldumu acaba?

Unutuldumu acaba?

31 Ocak 2018 Çarşamba - 19:15








Senelerdir ülkemiz, terörle birlikte yaşıyor. İki binli yıllarda bitme noktasına gelen terör ne yazık ki, BOP ile yeniden hortlatılmıştır. Dost bildiğimiz ABD sinsi planlarla Ortadoğu’ da terörü tırmandırmıştır. Devleti yönetenler, askere operasyon izni vermeyen valiler ve kaymakamlarla doğu illerimizde sokaklara hendek kazanlara ses çıkartmamışlardır. İç ve dış politikada yapılan hataların bedelini şimdi askerimiz canıyla ödüyor.

                   Devleti yönetenler, devleti yönetme başarısızlığını askeri hareketle örtmeye çalışıyorlar. Afrin hareketi ve sınırlarımızdaki olumsuzluklar, bizleri geçmişte yapılan yanlış dış politikaların sonucunu gösteriyor.  Dış güçlerin amacı, İsrail imparatorluğunu kurma çalışmasıdır. Bu yolda önce Suriye ve daha sonra Türkiye planı yoldayken, şanlı ordumuz bu çirkin emperyalist ve Siyonist oyunu bozdu. Ülkemiz sadece dış düşmanlarla uğraşmıyor. Yeteri kadar içimize de yerleştiler.

                 Ülkeyi yönetenler her defasında kandırıldık diyor. Peki, dünyayı kana bulayan ikinci dünya savaşına ülkeyi sokmayanlar…… hani şu ayyaşlar var ya o sarhoş(!) halleriyle hiç kandırılmadılar. Neden acaba? Şimdi geçmişteki yanlışlıklarını unutturmak için mi Afrin hareketi başlatıldı. Zamanında neden yapılmadı? Yoksa geçmişteki Reza Zarrap davası, Man adası şirketleri, Malta’daki şirketler, gemicikler, filolar ve işsizlik ne oldu? Vergiler ve zamlarla halkımız iki büklüm olurken, küçük yaştaki çocuklara tecavüzler ne oldu? Yunanistan’ a verilen adalarda bizlerde mangal keyfini ne zaman yapacağız?

               Elbette bunların bir açıklaması vardır. Zira iki bin on dokuz seçimleri yaklaşıyor. Ülke bir çıkış yolu arayacaktır. Bize göre Afrin hareketinden önce evimizin içini temizlemek daha akıllı bir yol olsa gerek. Bizler sadece ordularımızın başarılı olmasını değil gerekirse ülkemiz için canımızı ortaya koyabilecek yurtseverleriz. Bunu tüm analarımız istiklal savaşında olduğu gibi bugünde gösterdiler.

              O nedenle Türkiye, Amerika Birleşik Devletlerinin tehditlerine karşı top yekün birlik olmalıdır. Tüm Ortadoğu’ nun geleceği Suriye, Iran, Irak ve Rusya’ nın birlikte hareket etmesine bağlıdır.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap