SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Ülkemizin onurunu korumak hepimizin görevidir

Ülkemizin onurunu korumak hepimizin görevidir

22 Ekim 2017 Pazar - 09:09








Evet!... Mesele TV ekranlarında haber vermek mi, yoksa algı aşılayarak toplumu etkilemek ve yönlendirmek mi? Peki ama nereye kadar? Bilinmelidir ki, algı operasyonlarıyla toplumun hafızasıyla oynamanın hiç mi hiç yararı yok. Zira toplumun olayları, gelişmeleri, olguları yorumlayacak aklı da, irfanı da, ahlakı da vardır, geçekle sahteyi ayır edecek hafızaya da sahiptir... “ABD ile aramızdaki vize krizinin maliyeti altmış üç milyar lira...” Burada maksat; Türkiye’nin, kendisine uygulanan vize kararına aynı şekilde vize uygulayarak karşılık vermesinin bedelinden sorumlu aramak, yani kendi ülkesini eleştirmek ve bu yolla ağız tadıyla muhaliflik yapmak...

Eğer bize uygulanan vizeye, ayniyle karşılık verilmemiş olsaydı, bunu istismar edip daha etkili muhaliflikle ortaya çıkacaklardı. Düşününüz, vizeye karşı vizeyle cevap veriyoruz, bu sefer krizin maliyetini ortaya atıp, anlamsız bir algı oluşturmaya çalışıyorlar. Yani ne yapsan kabahat. Hani derler ya “havadan kuş tutsan kabahat...” Hani bir söz vardır ya, "kuzum siz hala ne işlerle meşgul oluyorsunuz?”

Ülke olarak millet olarak, dışardan ve içerden desteklenen birçok terör örgütü ile mücadele ediyoruz. Karşımızdaki terör koalisyonuna karşı amansız bir mücadele veriyoruz. Artık savunma alanında dışa bağımlı olmayan güçlü bir savunma sanayisine sahibiz. Artık terörle mücadelede dışardan aldığımız silah ve mühimmatla değil, kendi ürettiğimiz silah ve mühimmatla terörün üzerine gidiyoruz ve istediğimiz neticeyi de alıyoruz. Hakkını teslim edelim ki; terörle mücadelede devletin başındaki uyum ve koordinasyonun yanında, "kanımızın son damlasına kadar mücadelemizi sürdüreceğiz..." diyen bir güvenlik ordusuna sahibiz...

Bu milletin (Türk milletinin) onurunun, gururunun bedeli parayla pulla ölçülmez. Vatanseverlik, vatanın ve milletin onuru, gururu her şeyin üstündedir. Bu ülke için ne bedeller ödendiğini bilmiyor muyuz? “Efendim, vizeye karşı vize uyguladık ama maliyeti şu kadar oldu...” Ne mana ifade ediyor, lütfen söyler misiniz? Bizler, millet olarak her hal ve ahvalde bedel ödemeye hazır olmalıyız, bundan da asla yakınmamalıyız. Bu ülkeyi şamar oğlanı yerine koyan kim olursa olsun, bedeli ne olursa olsun karşılığını görmelidir. Yeter artık, kimsenin, özellikle de ABD'nin egemenliği altında bir koloni devleti değiliz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap