SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Türkeş ismi yaşayacak

Türkeş ismi yaşayacak

23 Şubat 2019 Cumartesi - 09:22








Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nin adını Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi olarak değiştiren teklif AKP, CHP, MHP ve İYİ Parti’nin desteği ile kabul edildi. MHP’nin ölümsüz lideri merhum Alparslan Türkeş’in isminin bir bilim yuvasında yaşatılması her kesimden destek gördü. Türk siyasetinin önemli bir değeri olan Türkeş ismi üzerinden tartışmalar yaşanmadan mutabık kalınması umarım birçok alanda birlikte hareket edilmesine vesile olur. Yaşadığı sürece söylemleri ve ülke meselelerine yaklaşımı ile MHP’yi büyüten Türkeş’i bu vesile ile rahmetle anıyoruz. Bugün birçok dava arkadaşının küsüp yollarının ayrılmasına vesile olan, bir başka partinin peşine takılıp giden anlayış yaşanan bu gelişme üzerine izlediği yolu bir kez daha gözden geçirir. Çünkü ülkemin emniyeti olan bir partinin dik durup kendi yolunu kendisi belirlemesi gerekirken bir başka parti ile bu kadar bütünleşmesinin yarattığı rahatsızlığı umarım bu gelişme ile bir kez daha masaya yatırır. Türkeş’in yaşamında söylediklerini onunla dava arkadaşlığı yapanların ve MHP’lilerin hep birlikte yeniden okuma, değerlendirme fırsatı bulup partinin ve ülküdaşların bundan sonra bir ve bütün olarak yola devam etmesine herkes katık koyar umarım. Çünkü ülkenin Türkeş’in bıraktığı MHP’ye ihtiyacı var.

TRABZON LİMANI

Trabzon Liman İşletmeciliği AŞ Genel Müdürü Ermiş, limanın fotoğrafını çekti anlattı. Ermiş'in, limanın dünden bugüne ekonomideki gelişmesi üzerine söyledikleri önemsenmeli. Ermiş, "2017 yılı ciromuz 73 milyon lira, net karımız 31,8 milyon lira. 2018 yılı ciromuz ise 82 milyon lira, bunun 39,2 milyon lirası net kar. Büyük ihtimalle her sene olduğu gibi bu yıl da Trabzon'da kurumlar vergisinde, vergi rekortmenlerinin ön sıralarında yer alacağız. Yaptığımız yatırımların sonucunda maaşını ödeyemeyen bir limandan, vergi rekortmeni ve borsaya açılan bir liman ortaya çıkardık" dedi. Ermiş’in bu sözleri 'Trabzon’da güzel şeyler de oluyor' dedirtti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap