SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > TRAFİK SORUN OLMAYA DEVAM EDİYOR

TRAFİK SORUN OLMAYA DEVAM EDİYOR

12 Ocak 2018 Cuma - 10:50








Biz biz olalı böyle zulüm görmedik. Trafik sorunu artık tahammül sınırlarını aşmaya başladı. Yazın turizm mevsimidir diye normal karşıladığımız trafik sorunu kışın da kendisini gösterince işin ciddiyeti ortaya çıktı. Belki bugün idare eder denilebilir. Ama şu bilinmeli ki yarın kesinlikle baş edilecek bir boyut kazanmayacaktır. O nedenle ne yapıp ne edip bu işe kulak vermek lazım. Hele hele şehre giriş ve çıkışlarda yığılmalar oluyor. Böyle olunca da turizm kent görüntüsü kayboluyor. Limana inen yol da ciddi anlamda bir vizyon kazanmalı. Yapılacak güzel projeyle liman da hak ettiği vizyona kavuşur diye düşünüyorum. Limanda yük gemileri boy gösterse de yolcu gemilerinin gelmesi için yapılacak çalışmalar pozitif sonuç verecektir. Hatta ve hatta Trabzon – İstanbul vapur taşımacılığı tekrar canlandırılabilir. Bu hayata geçirildiği takdirde sadece Trabzon değil bölgeye bir hareket getirecektir. Çözüm yoluna gelince... Bu iş trafik yönlendirmeleri değişmekle halledilecek bir mesele değil. Ciddi anlamda yeni yolların devreye girmesi şart. İşte bu noktada yetkililer ciddi bir çalışma içine girmeli. Sorun kapımızın önüne gelmeden sorunu çözersek diğer planlamalar da otomatik olarak kendini gösterecektir. Eğer yol sorununu kulak arkası eder, bir mücadele içine girmez, öncelik tanımazsanız bir 15 sene daha beklememiz gerekir.

DOĞALGAZA CEVAP GELDİ!

Doğalgaz için gelen şikayetleri sayfama taşımıştım. Konu üzerine tarafıma Büyükşehir'den bilgi geldi. Gelen bilgi de doğalgazın birkaç mahalle dışında birçok yere verildiği yönünde. Doğalgaz verilmesine verilmiş ama yüksek maliyetten dolayı vatandaş bu işe yanaşmamış. Ondan ötürü doğalgaz yokmuş gibi görünüyor. Büyükşehir de haklı olarak yazdığımız yazıdan alınmış. Bu bilgilendirilmeden ötürü kendilerine teşekkür ettik. Amaaa Arafilboyu, Şana ve Yalıncak’ın da şiddetle doğalgaz beklediğini hatırlatmak isterim.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap