SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Trabzon nefes alacak

Trabzon nefes alacak

13 Ağustos 2018 Pazartesi - 09:37








Evet sonunda Büyükşehir Belediye Başkanı müjdeyi verdi. Trabzon’a büyük bir otopark yapılacağını açıklayan Gümrükçüoğlu, kentte ki kargaşayı bir nebze olsun gidermesi Trabzon için önemi büyük. Görüntü kirliliğinden kurtulacak olan Trabzon’un merkezi de nefes alacak.
Bu sayede esnafında derin bir nefes alacaktır. Bir büyük beklenti de traparkların meydan civarında kaldırılması. Ücra köşelerde, göze batmayan yerlerde ki traparklara kimse birşey demiyor ama şehrin merkezinde arabaların tren gibi dizilmesi şehirin prestiji için göze hoş gelen bir durum değil. Umarım bunun içinde bir düzenleme gelir.

Fındığın hali ne olacak?

Her sene Fındık zamanı konu fındık olur ve öyle de kalır. Hiçbir zaman sağlam bir yere bağlanmaz. Konu fındık oldu mu saatlerce konuşanlar anlata anlata bitiremeyenler ne hikmetse bu konu ile alakalı uzun vadeli bir projeleri yoktur.
Üretici de sürekli olan bu belirsizlikten sıkıldı, usandı. Fındığın sayılamayacak fayda ve özelliğini sıralayanlar sormak lazım. Madem fındığımız bu kadar özel, bu kadar eşsiz değerini biz belirleyelim, biz işleyelim. Başkasından medet umana kadar kendi göbeğimizi kendimiz keselim. Emin olun hammaddesi elimizde olan bir ürünle aska zarar etmeyiz asla. Yeter ki kendimize güvenelim, ve ısrarcı olalım. Göreceksiniz başaracağız.

Herkese hayal gelebilir ama Neden Trabzon’da bir çikolata fabrikası olmasın. Soruyorum neden? Bence bal gibi de olur. Fındığın olduğu her alanda var olmalıyız ki fındığın değerine değer katalım.

Fındık işinin ne kadar zahmetli, masraflı olduğunu bilmeyene birşey anlatamazsınız. Herkes yaşadığını bilir ve hakkını ister. Karadeniz bölgesi de bundan sonra elinde ki mücevherine sahip çıkmak zorundadır. Bunda ısrar etmez, takipçisi olmazsa sonuçlarına da katlanır. Benden söylemesi...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap