SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > TERÖRİST DEVLET İSRAİL

TERÖRİST DEVLET İSRAİL

04 Haziran 2018 Pazartesi - 05:34








Katil İsrail devlet yöneticileri, yıllardan beri dünya devletlerinin gözünün önünde Filistinli kardeşlerimizi, sağlamlığına ve sakatlığına bakmazsızın öldürmeye devam etmektedirler. Gün geçmiyor ki, İsrailli katiller Filistin'e saldırıda bulunmasın.

Böyle cani, böyle vicdansız, insanlıktan nasibini almayan İsrail yöneticileri olduğu müddetçe, öyle görülüyor ki bu saldırılar devam edecek. Her gün eften püften sebeplerle, Filistin'in özellikle Gazze'ye, Kudüs'e ve diğer şehir yerleşim yerlerinde Filistinlilere kan kusturmaktadırlar.

Ey insanlık! Ey insanlık alemi! Tabi böyle duyarlı alem varsa, bu bir avuç Yahudi'ye sözde devlet olan bu alçaklara, haydut yöneticilere, Allah aşkına bir dur diyecek yok mudur?

Bakınız bir iki gün önce, kanımızı donduran haydut İsrail askerleri beş yaşındaki çocuğu, dikkat edin beş yaşındaki çocuğu, önce vurup yaralıyorlar, daha sonra bir apartmanın demir kapısının arkasına götürüp öldürüyorlar. Bunlar insan olabilir mi? Affedersiniz hayvanlar dahi daha merhametlidir.

Dünya devletlerinin duyarsızlığına bakın, bu katillere karşı en ufak bir yaptırıma gitmemektedirler. Bu ne suskunluk? Bu Yahudi idarecilere anlattıkları dilden cevap verilmedikçe, Filistin üzerindeki asimilasyon devam edecektir.


Allah(c.c) ne buyuruyor insanlara, "Bir zulüm gördüğünüzde önce elinizle düzeltiniz, bunu yapamıyorsanız dilinizle, bunu da yapamazsanız hiç olmazsa kalbinizle buğzediniz.'' Biz Türkiye olarak eğer Filistin halkına karşı samimiysek açık bir dille, onları lanetlemeli.

Türk devleti olarak İsrail'le yapılan sinai, ekonomik, kültürel vb. antlaşmaları derhal iptal edip, İsrail'den alınan kaç kalem mal varsa, onların dokümanını görsel ve yazılı medyada yayınlanıp, halkımıza deşifre edip bu zalimlere karşı boykot uygulamanın insan olarak bir görev olduğunu düşünüyorum.

Beş yaşındaki çocuğu öldürecek emri veren kişileri insan olarak nasıl göreceksin, bunlar insanlıktan nasibini almayan yaradılışların en alçaklarındandır. Zalimin zulmü varsa, mazlumun da Allah'ı vardır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap