SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > TEKNİK DİREKTÖR DEĞİL, FUTBOLCU FARKI...

TEKNİK DİREKTÖR DEĞİL, FUTBOLCU FARKI...

06 Mart 2018 Salı - 08:00








Kimse çıkıp da, "Beşiktaş, Trabzonspor'u teknik direktör farkı ile yendi" deyivermesin!

Çünkü, ikinci yarının ortalarında Şenol Güneş'in Caner ve Negredo'yu sahaya sürerek yarattığı futbolcu farkına, aynı dakikalarda Yusuf Yazıcı ve Rodallega ile Rıza Çalımbay da karşılık verdi.

Hatırlayın, BJK'nin ilk golü yedekten giren Caner'in ortası, Negredo'nun pasıyla Babel'in ayağından geldi. Ardından da Negredo-Babel ikilisi ile skor ikilendi. Son dakikalarda yine bu ikili neredeyse üçleniyordu!

Rıza Çalımbay'ın, kenardan karşılık verdiği Yusuf ve Rodallega'dan beklentisi ise başka bahara kaldı.

Maçın sonucu tamamen futbolcular arasındaki ileri derecedeki kalite farkından zuhur eylemiştir.


Rıza Çalımbay'ın, Rodallega'yı kenarda tutup maça N'doye ile başlaması "en azından beraberlik" hedefli sonuç için normaldi. Çünkü bunun için santrforun bile savunma yapması lazımdı. Zaten bu beklenti nedeniyle N'doye gol yollarında tamamen yok sayıldı. Hiçbir işe de yaramadı. Ama bu kez savunmaya da yaramadı.

Ez cümle, futbol adına savunmada ayakta kalmaya çalışan Okay, hücumda üzerine koyarak hızlı oynama gayreti gösteren Abdulkadir ve de tribünde yönetimin istifasını isteyen taraftara hakkını teslim etmekten başka Trabzonspor adına yazacak bir müspet hareketin olmadığı, hak edenin kazandığı bir maçı daha geride bıraktık.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap