SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Tebrikler Ünal hoca...

Tebrikler Ünal hoca...

30 Eylül 2018 Pazar - 09:43








Oynadıkça yanlışlarından arındı bizim takım. Üç maçta yaşanacak aksiyonları bir devreye sığdırdı. Oyun başlangıcına harakiri diyebiliriz. Topu alan direk rakip kaleye koştu. Savunmayı düşünmeden Kasımpaşa bir nebze, bordo mavi taraf abarttı. Futbolun doğrusu Trazeguet, Cakle, Eduk varsa arkada boşluk bırakılmaz, çizgi kalınmaz...

Beş altı atacağı ortamda iki farklı geri düştü Trabzonspor. Hiç bırakmadı, hazırladığı çılgın plana desteğini devam ettirdi Ünal hoca. orta sahadan bir eksiltti, hücumu çoğalttı. Riskti daha fazla yiyebilir, her şeyi berbat olabilirdi...

Gol sahasına soktuğu Burak'ın kafası perdeyi açtı. Golcü sonuçta. Rodeyega iğne deliğinden geçirdi. Yedek bırakmak doğru değilmiş demek ki. Rodeyega röveşataya kalktı olmazı olura çevirdi. Yani sahip olduğun yeteneğe değerini vereceksin. Saha dışı filmleri içeri çekmeyeceksin. O kadar yoğrulan, yumultulmadık tarafı kalmayan Burak'ı ne edeceğiz şimdi? Dikkatli olmak lazım. Sahaya çıkıyorsa, giymişse bordo mavili formayı bizimdir. Teşekkürler Burak Yılmaz, teşekkürler Rodeyega tüm takımı son ana kadar bırakmayan taraftarı tebrik ediyorum. 

Ünal hocamıza rahat yok. İşi dahada zorlaştı. Görünen potansiyel daha fazlasını yaparım diyor. Basit pas hataları, yerleşme yanlışları, strateji eksiği, ilk on bir uyumsuzluğu, tutarsız müdahaleler azaltılacak, ortadan kalkacak. 

Yolun açık olsun sayın hocam, ilk düğümü atmış oldun. Sonrası futbol şansınız bol olsun. 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap