SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > TEBRİKLER RIZA HOCA 2...

TEBRİKLER RIZA HOCA 2...

10 Aralık 2017 Pazar - 09:14








Hipnotize taktiği uyguluyor Rıza hoca. Fark edemiyor rakipler, tuzağa düşüyorlar. Kasımpaşa daha çok topa sahip, oyun üstünlüğü de elinde ancak pozisyon vermedi bordo-mavililer. Takım savunması hatasız işledi. Amatörden profesyonel seviyeye gelmiş savunma makine gibi işliyor, metre boşluk vermiyorlar.

Kafalarda Burak var elbet. Her maç en az bir gol atar yazıyor sözleşmede. Geçen her dakika daha güçlü, daha güvenli yapı oluşuyor. Rakip de anlıyor gol atamayacağını. Ne kadar pas yapsalar da kale görünmüyor...

Hoca aklı işte. Hayalden gerçeğe döndürdü futbolcularını. Onlara uygun roller vererek verimi yükseltti. Kötü hücum ediyor, basit top kayıpları yapıyorlar ama mükemmel savunuyor bordo-mavililer. Her rakibe golü var Kasımpaşa'nın. Onur'u rahatsız edemediler bile.

‘Savunma oynatıyor, korkak hoca’ söylemlerine hiç katılmıyorum. İşin doğrusu savunma yapamayan takımlar asla maç kazanamazlar. Bu maçın da yıldızı Rıza Çalımbay'dır. Daha iyi futbol isteyenlere bu futbolcularla olmaz derim. Ayrıca gol yemeden üç gol ile üç puan almanın neresi kötü? 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap