SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Süper Lig yine hayal oldu

Süper Lig yine hayal oldu

11 Aralık 2018 Salı - 10:33








GİRESUNSPOR Süper Lig’de bir türlü istediği sonuçları alamıyor. Hafta içerisinde Aykut Demir’i kadro dışı bırakan Yeşil-Beyazlılar bu ortamda Adana Demirspor maçına çıktı.

Adana Demirspor maçında kötü bir oyun sergileye Çotanaklar, rakibi karşısında bir türlü istediği pozisyonları bulamadı. Rakip Adana Demirspor ise bulduğu pozisyonları kaçırınca ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Toros ekibi Adana Demirspor, 74.dakikada tecrübeli oyuncusu Orkan ile 1-0 öne geçti. Bu golden sonra biraz kıpırdanan Giresunspor 88.dakikada sonradan oyuna giren Bahadır ile eşitliği sağladı. Maç 1-1 sona erdi. Giresunspor puan kaybetmeye devam etti.

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Giresunspor daha 15’nci haftada liderin 17 puan gerisine düştü. Bunu geçtim de küme düşme potası ile de 3 puan kaldı. Süper Lig hayal oldu, dikkat edin küme düşmeyelim.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap