SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Sonuca Hükmediyor

Sonuca Hükmediyor

16 Aralık 2017 Cumartesi - 22:46








Sonda söyleyeceğimi baştan söylemeyi doğru buluyorum. Bir kere Trabzonspor oyuna değil sonuca hükmetmeyi başaran bir takım hüviyetinde karşımıza çıkıyor. Dün akşamki Bursaspor maçı dahil kazandığı 5 maçı bir gözünüzün önünden geçirin, benimle aynı kanıya varırsınız.

Tabii ki kazanmak güzel, gelinen nokta iyi, ama ya gelecek? Bu futbolla işte onu kestirmek şimdiden zor. Trabzonspor büyük bir takım gibi mücadele edecek ki bu sonuçların gelecekte suni olmadığını herkese gösterecek. Ama bu haliyle değil.

Bursaspor önemli oyuncularından yoksun geldiği Trabzon’da geriye düştüğü andan sonra tabiri caizse sahada istediği gibi at koşturuyorsa başta teknik heyet olmak üzere herkes şapkasını önüne koyacak düşünecek.

Bir maçta Burak çıkacak, diğer maçta Yusuf sahne alacak, maçı koparacak.

Dün akşam Yusuf Yazıcı ile Abdülkadir iyi bir görüntü ortaya koyarlarken bana göre maçın adamı Hubocan’dı. Gerek Bursaspor ileri uç elemanlarını marke etme konusunda, gerekse zamanında müdahaleleriyle savunmayı toparlamada başarılı oldu.


Uğur’un da hakkını vermek gerekiyor. O da sakatlık dönüşü üzerine aldığı sorumluluğu yerine getirmesini bildi. Mas’ın geçmiş maçlara göre daha çok ataklara destek vermesi dikkatimden de kaçmadı. Arjantinli futbolcu hem hücumda hem de savunmada sorumluluk aldı. Böyle de olmalı. Yerinde çakılı kalmamalı. Bir kanat oyuncusu gibi takıma katkı vermeli.

Son olarak Rıza Çalımbay’a diyeceğim o ki Rodallega 2 dakikalık oyuncu değil. Sen N’doye’ye 57 dakikada sabredebiliyorsan Kolombiyalı futbolcuya hayli sabretmen gerekir. Bir de devre arasını ben de senin gibi iple çekiyorum. İkinci yarıda iyi futbolla güzel sonuçlar alınmasını ben de dört gözle bekliyorum.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap