SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > SENDE OLMASAN

SENDE OLMASAN

10 Aralık 2017 Pazar - 10:17








Kasımpaşa maçı öncesine kadar üst üste alınan 3 galibiyette sergilenen futbol ne yalan söyleyeyim bende tedirgin bir hava oluşturmuştu. Tabi ki futbol sonuç oyunu. Siz ne kadar kötü oynasanız da kazandığınızda, kötü futbolun hükmü asla olmaz. Yeter ki istediğinizi alın. Gerisi hikayedir de diyebilirsiniz. Ama çekirge misali nereye kadar sıçrayabilirsiniz?

Trabzonspor galibiyetiyle yüzleri güldürürken futbolu ile gönülleri de hoş etmeli. Büyüklük budur. İşte bu şartlarda Kasımpaşa maçının ilk yarısına baktığımızda Trabzonspor’un ortaya koyduğu futbol geçen haftaki Antalya maçındaki görüntüyü andırdı. Temposu düşük, futbolcular arasındaki koordine eksikliği maçın gidişatının hayırlı olmayacağı izlenimi verdi.

Ta ki Burak Yılmaz’ın golcülüğünü konuşturduğu ana kadar. Trabzonspor 4 maçtır kazanıyor ama en büyük kazanımı Burak. Bunun altını çiziyorum. Burak Yılmaz’ı çıkarın Trabzonspor’da değişen bir şeyin olmadığını herkes net bir şekilde görür. Golcü futbolcu takımın can simidi olmuş durumda. Sahneye çıkıyor, takımını ateşleyen isim oluyor. Üzerindeki yük çok ağır. Tıpkı Kasımpaşa maçında olduğu gibi.

Yıldız futbolcu Kasımpaşa maçında sağa ve sola çok deplase oldu ve zaman içerisinde yoruldu. Burada Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın devreye girip Rodallega’yı erken oyuna alması gerekirdi. Çalımbay bu hamlesi ile hem Burak’ı rahatlatırdı hem de Kolombiyalı oyuncu ile maçı erken koparabilirdi. Rodallega gibi etkili bir silahı olan Çalımbay’ın bu oyuncuda 11’de ısrar etmemesine de anlam veremiyorum. N’Doye iyi bir insan olabilir ama takıma Rodallega’dan daha fazla katkı sağlayacağına beni kimse inandıramaz. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap