SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Sen üzülme İbrahim

Sen üzülme İbrahim

06 Kasım 2017 Pazartesi - 08:10








Önceki hafta Bolu maçında penaltı ile aldığı 3 puanla yeniden çıkışa geçen Çaykur Rizespor, zorlu Adana deplasmanına zirveden kopmamak adına çıktı. Her hafta değişik bir kadro ile sahaya çıkan Rizespor'da Robin Yalçın’ın kart cezalısı olması nedeniyle bu hafta Petrucci orta alanda yerini aldı.

Denemelerin, uygulamaların sona erdiği haftada kadroya baktığımızda büyük ümitlerle alınan, taraftarlar tarafından görkemli bir şekilde karşılanan Luciano'nun kadroda değil yedeklerde bile yer alamadığını gördük. Yine aynı şekilde Edomwonyi ve Janster denemelerin ardından yine ilk 18'de yer alamadı.

Sakatlık, kilo ve kafasının içinde örümcek ağları olan Kweuke sahaya sadece kaptan ve takımı yönlendirme adına çıktı. Hafta içinde teknik direktör tarafından serbest idmana bırakılan Kweuke geçmişinden izlerin tamamen silindiği dönemde kadroda yine yerini aldı. Karşılaşmaya etkili başlayan ev sahibi ekip oldu.

Üst üste yakalanan pozisyonlar karşısında Rizespor savunması yaptığı hatalar ile 20. dakikada ilk golü kalesinde gördü. Adanaspor kaçırdığı sayısız goller karşısında 31. dakikada Kweuke orta alandan gelen topla ceza alanına girip vurdu, savunmadan dönen topa yine Kweuke kalkıp dokundu ve beraberlik golünü yakaladı.

40. dakikada ise savunmanın hataları devam etti. Bu kez Bahattin sert vurdu, Orhan'a çarpan top yine filelere gitti. İlk yarıda Rizespor 3 pozisyon yakaladı. Buna karşılık ev sahibi ekip 7 pozisyon üreterek farka gitmek yerine beceriksiz davrandı. İkinci yarıya Rizespor iyi başladı. İlk yarıdaki takım yerine ikinci yarıda farklı bir Rizespor vardı. Üst üste ataklar, sonuç yok. Penaltı golü ve yakalanan beraberlik...


İlk golün kahramanı Ümit 89. dakikada yine kahramanlığa soyundu ve Bahattin'e verdiği pozisyon ile ev Hani dişleyen takım? ÜZÜLMEZ, nerede? Ben dişleyen takım göremedim. Öpücüğe dişlemek diyorsan, rahmetli babaannemin ağzında diş yoktu, dişsiz dişlemek ancak bu kadar olur! Sen üzülme İbrahim, biz senin yerine zaten üzülüyoruz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap