SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Şehir ve onkolojİ hastanesi

Şehir ve onkolojİ hastanesi

03 Aralık 2018 Pazartesi - 09:28








Seçim geçim derdinin önüne geçti. Enflasyon hortladı, şimdiden zamlar aldı başını gitti. Mutfaklarda yangın mahalleyi sardı. Cebi delik olan vatandaş kara kara ne yapacağını düşünürken, yerel seçim tantanası bu çöküşün önüne geçti, aday adayları tartışılmaya, adaylar belirlenmeye başladı, halkın küçülen ekmeğinin derdi ile ilgilenen kalmadı. Hal böyle iken Trabzon’un şehir hastanesi yeniden gündeme geldi. Akyazı’ya kurulması planlanan şehir hastanesi için kararlar verildi, vaatler dile getiriliyor. Ama Trabzonspor maçının olduğu gün bu bölgede yaşanan trafik karmaşası ve çıkmazını kimse akla getirmiyor. Akyazı’ya şehir hastanesi kurduk mu iş bitecek öyle mi? Maç günü hastalanıp tedaviye gitmek için yola çıkanların, trafik karmaşasında yolda yaşamlarını yitirebileceği ihtimalini kimse hesaplamıyor.

Maç günü bu bölgeden çık çıkabilirsen, adeta mahsur kalıyorsun, bir de hastane kurulacak, aman Allah’ım yaşanacakları düşünemiyorum! Beni şehir hastanesi konusunda sevindiren bir konu var, o da onkoloji bölümünün kurulması. Yıllardır bölgemizin kanayan yarası olan bu konunun çözümü için kim mücadele verirse onu kutlamak gerek. Ancak şehir hastanesi için daha kazma vurulmamış, gelin KTÜ’nün yaptırdığı onkoloji hastanesinin bitmesi için destek olun. Kimse alınmasın gücenmesin, özellikle çocuklarımız için önem taşıyan bu hastanenin tek taşında kimin emeği olursa onu millet saygıyla anacak. Başkanlıklara aday olanlar, seçim kazanmak için uğraş verenlerin, bu hastalığa yakalanan evlatlarımızın tek tek solmasına değil, yeniden doğmasına vesile olmasına katkı sunmak gibi bir mecburiyetleri vardır.

Temeli atılmış, bina yükselmiş, ağır gidiyor. Seçim üzeridir, iyi propaganda aracı olur bu bina. Destek olun, alın gündeminize, ödenek gelmesine ya da dışarıdan hayırseverlerin destek olmasına vesile olun, biz de sizi alkışlayalım. Laf değil, elle tutulur, gözle görülür icraat bekliyoruz. Çünkü artık boş lafa karnımız tok.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap