SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > ŞAMPİYONLUK 1 PUANA KALDI

ŞAMPİYONLUK 1 PUANA KALDI

23 Nisan 2018 Pazartesi - 09:35








Çaykur Rizespor, ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan edebilirdi ama bu maç öncesi Ankara’da oynanan MKE Ankaragücü – Gazişehir maçından gelen sonuç şampiyonluğu İstanbul’da oynanacak olan Ümraniye maçına ertelemiş oldu.

Şampiyonluk rüyası kutlamalarını başkentten gelen haberle erteleyen yeşil – mavili takım evinde karşılaştığı Giresunspor karşısında ilk devre neredeyse sahada yoktu. Buna karşın konuk Giresunspor çok istekli, bir o kadar diri görüntü verdi. Özellikle sol ayaklı tecrübeli Çağlar’ın kestiği ortalarla ve kullandığı frikikle Rizespor kalesini bir bir yoklayan yeşil – beyazlı ekip şampiyonluk yolunda mutlak kazanması gereken bir maçta ev sahibine bu devre acımadı diyebiliriz.

İkinci devre soyunma odasında ne oldu ne bitti bilemem ama benim bildiğim ve gördüğüm, tabelada 53 numaralı Lincoln’un oyuna girmesi oldu.

Brezilyalı oyuncu ikinci 45’te oyuna girdi ve takımını bir güzel rahatlattı. Sağ kanattan özellikle Süleyman ile iyi bir ikili olan Lincoln takımı ofansif anlamda ileri taşıyan isimlerin başında yer aldı.

Üzülmez’in öğrencileri çok aradıkları golü kral Samudio ile bulurken bu golde ligde 8’inci asistini yapan Mehmet Uslu’nun hakkını vermeden geçmeyelim.


Gol sonrası yaslanma hastalığı altında iyi bir savunma örneği gösteren Çaykur Rizespor maç sonunda belki de altın değerinde üç puanı alarak şampiyonluğunu son iki hafta içinde oynayacağı bir puana bıraktı.

Evet, artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ve bu saatten sonra o kuyruk bırakılmaz. Haftaya Ümraniye deplasman maçında bize gerekli olan o puanı da alarak matematiksel olarak resmen şampiyonluğu ilan edeceğiz.

Emeği geçen herkese teşekkürler. Özellikle konuk Giresunspor takımına, hiçbir dedikoduya mahal vermeden sahada dik bir oyun gösterdikleri için. Bu lig işte böyle bir lig...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap