SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Rizespor idare etti

Rizespor idare etti

27 Kasım 2017 Pazartesi - 08:09








PTT 1. Ligi’nde zirvede mücadelesinde olan Çaykur Rizespor önceki hafta kendi sahasında İstanbulspor karşısında aldığı net skorun ardından kadrosunu bozmayarak tek değişiklikle Eskişehir karşısına çıktı. Geçtiğimiz hafta İstanbulspor karşısında sahanın en kötü performansını gösteren Kweuke yedekler arasında yer alırken, yedeklerden karşılaşmaya girerek son dakikada attığı golle skoru belirleyen Süleyman kadroya girdi. Yine geçen hafta 11’de yer alan Lincoln’un yerine Recep Niyaz bu hafta kadroya girdi.

13. hafta karşılaşmasında ligde 4. sırada yer alan Rizespor, 15. sırada 11 puanı bulunan Eskişehir karşısına galibiyet düşüncesiyle çıktı. Ligde en çok gol atan Eskişehirspor, yine en çok gol yiyen 18 takım arasında ilk sıralarda yer almakta. Buna göre Rizespor ise son haftalarda yediği gol sayısını azaltarak son haftayı gol yemeden geçirmişti. Karşılaşmaya Eskişehirsporlu futbolcuların yönetimi protestosu ile başlandı. İlk yarıda her iki ekip rakip kalelere fazla gidemedi. Orta alan mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada Rizespor her zamanki gibi çok top kaybederek rekora doğru gitti. Orta alanda top dağıtan, top tutan oyuncu olmaması Rizespor’un kanatlarını da çalıştıramamasına neden oldu.

İkinci yarıya ev sahibi ekip hızlı başladı. 56. dakikada Rizespor Süleyman ile golü bulduktan sonra geriye yaslanmaya başladı. Ev sahibi ekip kanatları daha çok kullanarak Rizespor kalesini yokladı. Ofoedu’nun sağlı sollu şutları Gökhan’ı zorladı. Kanatlardan yüklenen ev sahibi ekip kaleci Gökhan’ı geçemedi. 88. dakikada penaltı noktası üzerinde Semih’in indirip Hasan’ın sert şutuna kaleci Gökhan’ın yapacağı hiçbir şey yoktu.

Haftaya 21 puan ile giren Rizespor puanını 22’ye çıkartarak 4. sıradaki yerini korudu.

Bu futbol, bu kalite ile beklenen zaten bir puan idi. Rizespor pas hatalarının dersini mutlaka çalışmalı. Kanatlarda güçlü adamları olan Rizespor orta alan yerine rakiplerinin kanatlarını daha çok kullanmalı ve pas hatalarına mutlaka çözüm bulmalı. 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap