SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > RİZESPOR, DEMİRLEMELİ...

RİZESPOR, DEMİRLEMELİ...

18 Nisan 2018 Çarşamba - 07:05








Rizespor'u normal şartlarda gelecek sezon için Süper Lig ekibi sayabiliriz. Ama "top yuvarlıktır" gerçeğine dayalı anormal şartları da unutmayarak, işi garantileyene kadar sıkı tutmak lazım. Ardından da Süper Lig'e demirlemek...

Başkan Hasan Kemal Yardımcı'nın, "Zirveyi bırakmayız" inancının, yararlı bir inada dönüştüğünü görmek, bu demirlemenin büyük ihtimalle olacağını da gösteriyor.

Bana göre ondan sonrası, yani Süper Lig'e bir daha inmemek üzere yapılacak çıkma önemli.

Öncelikle ve özellikle 13 bin kapasiteli stadı Rizeliler, önemli maçlarda değil, her maçta doldurmalıdırlar. Kulüp yönetimi de kadroya "yerlinin yerlisi hesabıyla" 3-5 isim yerleştirmelidir. Sonrasında görülecektir ki, Rizespor, Süper Lig için "düşen-çıkan takım" olarak adlandırılmayacaktır.

Doğrusu da, Rizespor'a yakışan da budur.


OLMADI KARAMAN!

Gerçekten olmadı Hikmet Karaman... Bu kulüp sana resmi internet sitesinde de yapılan açıklamayla sabit 3 yılda yaklaşık 3.5 milyon dolar para kazandırmış. Sen kalkmış 200 bin dolar alacak için boğazından geçen lokmalara katkısı olan Rizespor'u icraya vermişsin.

Hiç olmadı Sayın Karaman, hiç olmadı.

Hiç paran olmasaydı da, "açlıktan nefesim kokuyordu. 200 bin dolara da ihtiyacım vardı" diye kapıya gelseydin, Rizespor bu parayı sana verirdi. Ama, hiçbir şey yapmadan, ya da yapamadan çek git. Sonra da devedeki kulağı da iste. Hem de küme düşüren teknik adam olarak.

FUTBOLUN DA SAĞI-SOLU...


Bu fotoğraf; 1980 öncesine ait...

Bu fotoğraf; Türkiye'nin kendi içindeki ben diyeyim, "Ülkücü-Devrimci", siz söyleyin "Sağcı-Solcu" çatışmalarının binlerce gencin canını aldığı döneme ait...

Bu fotoğraf; söz konusu kavga Trabzon'da olduğunda işin futbola sirayet ettiği zaman dilimine ait...

Bu fotoğraf; futbolun Trabzonlu için ne denli vazgeçilemez bir tutku olduğunun da bariz göstergesi.

Bu fotoğraf; 28 Mart 2018 tarihinde aramızdan ayrılan Şükrü Güngör Köleoğlu'nun arşivinden, Kemerkaya Mahallesi'nde devrimcilerin düzenlediği futbol turnuvasından... Hem de yıldızlısından!


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap