SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Rezil olduk..

Rezil olduk..

10 Kasım 2018 Cumartesi - 10:00








İyi başlamıştı bordo-mavililer.

Oyununu kabul ettirmiş, sağ tarafı otobana çevirmiş, gol üstüne gol kaçırıyordu. Rodallega, Novak, Olcay ve Sosa'nın şutlarıyla Trabzonspor farka gidecekken maç kabusa döndü. Onazi kısa bıraktı, Onur kaleyi fazla terk etti ve golü yedik.

İkinci gol skandal... Altı pasın içinde en ufak baskı görmeden köşeye bıraktı Alexis. Hosseini orada ne iş yapıyordu?

Tam olarak sorun burada. Küçük futbolcularla büyük oynanmaz; fazla sorumluluk verirsin, olmadık yerde vurur seni. Hiç gereği yoktu o gollerin, pozisyon bile yok. Fakat yardım etti bizimkiler!

Öndekiler atamadı, arkadakiler yemeye doyamadı.


Haddini bileceksin, hesabı doğru yapıp olmadık hayallere kapılmayacaksın. Ne kadar rahat Malatayaspor. Sahasında taraftarı önünde tüm takım savunuyor, açılıp kapanıyor, güzel futbol derdi yok.

Bir çabuk hücum üzerine kurmuş taktiği, o hatayı kolluyor. Beklediğinin fazlasını buldu. Tuzağa düşürdü Trabzonspor'u...

Arada halleşir, akıllanırlar dedik, yarı sahadan yedi Onur.

Sonra bir daha, bir daha...

Yani savunma yapamayan takımlar maç kazanamaz. Siz bunu bilmelisiniz sevgili hocam. İlk antrenmandan bugüne planlamalı, geliştirmeliydiniz.


Geçmiş olsun yazmıştım önceki hafta, söyleyecek ne kaldı ki?

Allah yolunuzu açık etsin.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap