SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Oyun değil skor güzel

Oyun değil skor güzel

22 Ocak 2018 Pazartesi - 06:55








Bu tip maçlar zordur. Devre arasında Manisaspor’un kadrosu büyük erozyona uğramış, Ege temsilcisi yoluna genç oyuncu takviyesi altında devam etme kararı almıştı.

Maç sonu böyle zayıf takımı mağlup ettin mi sana kimse aferin demez ama tersi puan kaybı durumunda herkesin ağzına sakız olursun, tıpkı ilk devre oynanan Gaziantepspor maçında olduğu gibi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü ibrahim Üzülmez, Antalya kampında iki önemli yükleme yaptı bence. Bunlardan biri takımdaşlık, diğeri ise oyun kültürü. Şampiyonluk yolunda bu iki unsur olmazsa olmazlardandır. Üzülmez’in oyuncuları bu maçta ortak hareket ettiler ve karşılığını da aldılar. Benim için ilk maçlar oyundan çok skor öneminin ilk plana takıldığı maçlar sınıfına girer.

Maça gelecek olursam, yeşil-mavili takım ilk devre sayısız girdiği net gol pozisyonlarında hovardalık etti diyebilirim. Ev sahibi takımın ilk golü yemesi ile direncinin düşeceği bir maçta Rizespor fişi ancak ikinci devrenin ortalarında bulduğu gollerle çekti. Yeni transfer Vedat iki golle kilidi açarken, bir diğer yeni oyuncu Galip Güzel enerjisi ve aklı ile geçer not alan isim oldu.

Sonuç olarak Atmaca, kağıt üzerinde kolay olan maçı, oyunsal anlamda olmazsa da skorsal anlamda attığı güzel gollerle almasını bildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap