SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Örs konuşuyor iktidar dinliyor

Örs konuşuyor iktidar dinliyor

25 Aralık 2018 Salı - 09:18








İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs seçildiği günden itibaren milletin yüreğine dokunmaya onlarla dertlenmeye, hüzünlenmeyi ve gülmeye devam ediyor. Sergilediği performans ile partisinin adeta lokomotifi oluyor.

Örs milletvekili olmadan önce halkın arasında oldu hep, seçilip meclisin yolunu tuttuktan sonrada halkla olan bağını koparmadı. Kısaca bazıları gibi geldiği yeri unutmadı, yılmadan TBMM kürsüsünde kendisine güvenip oy verenlerin, vermeyenlerin sesi olmaya devam ediyor.

Örs, Trabzon’un sorunlarını meclise taşıma, orada seslendirme adına yürekli bir yol izliyor. Halktan aldığı gücü mecliste kullanmayı sürdürüyor. Emeklilikte yaşa takılan vatandaşların da sesi olan Örs, iktidara, “Dev maliyetli tünel, köprü, otoyol projelerinde geçiş garantisi vererek şişirdiğiniz maliyetlerle devlete yüklediğiniz ağır yük hiç aklınıza gelmezken yıllarca prim ödeyerek emekliliğe hak kazanmış insanların ekonominin gelir-gider dengesini bozacağını iddia ederek haklarını gasbediyorsunuz" sözleri ile eleştiri getirdi.

Örs’ün ekonomide gelir gider dengesinin bozulduğu yönündeki söylemleri gerçeğin ta kendisi. Ekonomide denge menge kalmadı, milletin mutfağında çıkan yangın evi sardı, hala iyileştirme yok. İşverenlerin ekonomik çöküşteki mücadelelerine destek yok, çalışanların alın terini alması için iktidarın bir çabası yok.

Ekonomi çöktü deniliyor, hala cilalı laflar ile millet oyalanıyor. Çöken ekonomiye birde seçim harcamaları eklenecek, vatandaşın beli daha da bükülecek. Bu kötü tablodan kurtulmak için önce milletin elindeki altına, dövize göz dikildi, vatandaşın elinde ölümlük parası kalmadı, sıra devletin elinde olan mülklerin satışları sürüyor, son olarak askerin elindeki arazilerin satışına Sakarya’dan başlandı. Bu satışlardan iktidarın yandaşları kazanacak, vatandaşın cebindeki delik daha da büyüyecek.


Ne diyelim, milletvekili Örs derse iyi der.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap