SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > OLUR MU ACABA?

OLUR MU ACABA?

22 Mayıs 2018 Salı - 09:01








Neden olmasın?

Bir mani mi var?

Türkiye İşsizler ve Emekçiler Partisi Genel Başkanı Rıfat Derya Sercan, "Bölünmeyeceğiz, birleşip güçleneceğiz ve ayağımızın altındaki topraktan, soframızdaki ekmekten, bağımsızlığımızdan ve laik cumhuriyetimizden ödün vermeyeceğiz" diyor. Ve devam ediyor başkan: Bu sorumluluk Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları tarafından emperyalizme, kapitalizme karşı verilen Ulusal Kurtuluş Savaşı sonrası kurulan bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ni savunma zorunluluğudur.

                        Ahtapot gibi ülkemizin ve devletimizin her yanını saran gericiliğe karşı aydınlık, çağdaş, eşitlikçi gerçek demokrasinin tesis edildiği bir ülke özlemi taşıyan tüm yurttaşlarımızı parti ayrımı gözetmeksizin Atatürk devrimlerinde birleşmeye çağırıyoruz. Başkan galiba Cumhuriyet Halk Partisi'ni işaret etti. Elbette vatanımızı talan edilmekten kurtarmak zorundayız. Buna mecburuz.

                        Ülkemiz 24 Haziran'daki seçime hazırlanırken, halkımızın vereceği karar bağlayıcı olacaktır. Ancak seçimlerin, hukukun kitabına uymadığı ve demokrasi açmazlarının içinde tarihe şerh düşeceği kesin. Bizim kanımıza göre emperyalizme karşı ben hür yaşamak istiyorum diyen kurucu düşünce hukuksuzluk içinde yok olacaktır. Açıkça, önemli merkezlerde kolluk kuvvetleri kullanılarak sandıklara müdahale edilir düşüncesi hakim.


                        İşte ülkemizde bağımsız hukuk devleti olma yolunun açılabilmesi için halkımıza önemli görev düşmektedir. Bugün ülkemizde köylüden tutun da esnafı, çalışanı, emeklisi zor şartlar altında yaşam sürüyorsa sorgulamak için oy kullandıkları sandıkları çok iyi korumaları gerekir. Bugün emperyalizme karşıyım diyen kişiler dahi dış alımları tüketmek için yarış yapıyorlar. Özellikle İsrail ve Amerikan ürünleri mutfağımıza ve banyomuza kadar girdi.

                       Bunlar yetmiyormuş gibi ülkeyi yönetenler, yolsuzluk batağına batmış, ekonomi yabancı paralara teslim olmuştur. İşsizlik kuyrukları izdihamlara neden olurken bizler hala ALLAH’ın soracağı sorulara muhatap oluyoruz. Öyle görülüyor ki, 24 Haziran seçimleri siyasi partiler kadar halkımızın da sınav vereceği tarih olacaktır. Yolsuzlukları, hukuksuzluğu ve işsizliği sorgulayın.

                      TAMAM MI?

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap