SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Oku ve okut

Oku ve okut

04 Ağustos 2018 Cumartesi - 09:11








iç dikkat ettiniz mi toplum olarak konuşurken kaç sözcükle derdimizi anlatıyoruz? Bir insanın kelime haznesi ne kadar geniş olursa, anlayışı ve anlatımı da o kadar güzel olur. Spordan tarihe kadar okunacak her kitap, okuyanın beynini geliştirir. Kitap okumanın sağladığı avantajları her alanda görmek mümkün. Geri kalmış toplumlarda karşılaşılan sorunların temelini eğitimsizlik oluşturmakta. Bu da onların okuyarak geçirecekleri zamanı yararsız işlere harcadıklarının göstergesidir. Okuma alışkanlığından uzak olanlar aynı daire içerisinde üretmeden dönüp durur.

GÜNGÖR’ÜN SÖZLERİ

CHP Trabzon eski İl Başkanı Turgay Güngör partide yaşananlara nokta atışı yaptı. İl genelinde partinin oylarının 70 binlere düştüğünü söyleyen Güngör, Büyükşehir seçiminde 115 bin oy alındığını haklı olarak hatırlattı. Güngör’ün “Danışma kurulu toplantılarında partililere baskı uygulama ve tehdit etmek kimsenin ne hakkı ne de haddidir” sözleri ile Yomra ilçe başkanı ve yönetiminin görevden alınması, Çukurçayır ve Yenicuma mahalle temsilciliklerinin kapatılması CHP’nin içinde bulunduğu çıkmazın göstergeleridir. İç çekişme, koltuk sevdası partinin erimesine çanak tutmaktadır. Çukurçayır ve Yenicuma temsilcilikleri il kongresinde destek vermediler diye kapatılmışsa, Kılıçdaroğlu’na karşı imza veren Trabzon il yönetimi için ne yapılmalı?  CHP’nin bugünlere gelmesinde başrol oynayan gençlik kolları bir an önce üzerine düşeni yerine getirip partinin kavgacı ortamdan çıkmasına katkı koymalı, kadın kolları da partide yaşanan iç çekişmeden uzak gelecek adına adımlar atma cesaretini göstermeli. Çünkü mevcutlar çok sık kavga etmeye başladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap