SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > NEYİ, NASIL İZAH EDEYİM?

NEYİ, NASIL İZAH EDEYİM?

06 Mayıs 2018 Pazar - 08:15








Her haliyle, "ilginç" denebilecek bir maç. Düşünün ki, gol kralı akıl almaz bir beceri ile (!) imkansızları ardı ardına (36,39,44 dk) yerine getirip gol üstüne gol kaçırıyor. (Burak)

Gol ile ilgisi az olan yerde görevlendirilmiş savunmacı beklenmedik golleri kaydediyor.(Novak)

Savunmanın göbeğinde Trabzon serüvenini tamamlamaya 3 maçı kalmış şimdiden tatil moduna girmiş Kasımpaşalı forvetlerini seyrediyor. (Hubocan)

Geçen haftanın uçanı kaçanı yakalayan değil de, iyi yer tutan genç kalecisi, ilk golde ters ayak üzerine hareket edince adeta gol sağanağının perdesinin açılmasına çanak tutan. (Uğurcan) 

Ne yaptığı belli olmadığı halde 45 dakika sahada kalan. (Olcay)


Defansın göbeğine genç Hüseyin var iken, iyi oynadığı ön liberodan gereksiz yere çekilen. (Okay)

Hepsinden öte, 3'ünün bedeli Trabzonspor'un borcunun 6'da birini oluşturup, Trabzonspor'a "Futbolumuzun son demi" hesabıyla gelen 150 milyon maliyetli hesapsız kitapsız alınmış 3 gereksiz adam. (Sosa, Kucka, Onazi)

Duran topların genç ustası olmasına rağmen, Sosa'nın egoistliğinden nasibini alması bir türlü bitmeyen. (Yusuf)

Ne yaparsa yapsın, milli takıma kadar bile gitsin bir türlü ilk tercih yapılmayıp, bunca sürünen adama rağmen kulübeye oturtulan. (Abdulkadir)

Ve de, geldiği ilk 7 haftayı mumla aranır hale getiren. (Rıza Çalımbay)


Kucaklarında buldukları ile sahne almaktan başka çareleri olmayan, adeta ellleri kolları bağlı olan bir yönetime başkanlık eden. (Ahmet Ağaoğlu)

Bir de, 'Efsane Trabzonspor' yıllarına canlı şahitlik eylediği için, bugünü yazarken kahır çeken. (Murat Taşkın)

Demek istiyorum ki, ayakları yerine ağızları konuşan, futbolu kazanmak için değil de kazanç için oynayan, ununu elemiş eleğini asmış adamların bordo-mavili forma giydiği. (Trabzonspor)

Taşıma su ile değirmenlerin döndürülmesinin mümkün olmamasına rağmen hâlâ çareyi kendi dışında aramaktan vazgeçmeyen. (Trabzon)

Nihayetinde, bir zamanlar beraberliği zul sayan, mağlubiyeti defterine not etmeyen, galibiyetleri yazmak için yeteri kadar kalem bulamayan. (Trabzonspor camiası)


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap