SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Nereden bilecekler?

Nereden bilecekler?

25 Ekim 2017 Çarşamba - 09:20








Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu üç günde Başbakanlığı bıraktı Düne bakıldığında! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş yedi günde başkanlığı bıraktı! Bu günse Bursa, Ankara, Balıkesir… Neden bu kadar uzun sürdü ? Sürüyor da… Köylüsü, şehirlisi; okumuşu AK Parti seçmeni bilmiyorlar da, Ali okulu mezunları nereden bilecekler? Oylar sandığa atılırken deseydiler bileceklerdi demediler ! Seçmen de haklı nereden bilecekler. Ben nereden bileyim?

***

CÜBBELİ AHMET HOCA SİYASETTE

Hoca Mesut Barzani’ye hafta sohbetinde verip veriştirmiş yahu sen nasıl bizim Türksatta yayın yaparsın, hava raporunu sunarken bizim vilayetleri Kürt şehri olarak nasıl gösterirsin? Sen kimsin! Şaşırdım, bunları Cübbeli Ahmet hoca diyor. FETÖ bunların beyinlerini sulandırmış arkadaşlar diyor, Türkmenlere kapı yok Barzani’ye iki kapı açık…

Yetkililer hocayı şaşırtmışlar. Aferin Ahmet Hoca… Cübbene kurban olsun cemaatin. Seninle Yunana kaptırdığımız 16 adayı alır İtalya ’da jet -ski yaparız. Adaylığını erken açıklarsan çuval çuval oylar çantada keklik Ahmet Hocam.


***

UNUTMUŞLARDIR MUTLAKA

Son sekiz yılda bakanlar, başbakanlar Trabzon’da peş peşe toplu açılışlarla halkın karşısında, meydan parkında düğmeye bastılar. Açıldık durduk, açılmayana aşk olsun Allah için söylemek gerekirse, yüzlerce yatırımdan Trabzon’da kalıcı olan halk için halka hizmetten birkaç tanesini anlatın desek. Hong-kong diyemeyiz; İstanbul diyemeyiz burası Trabzon Samsun’dan küçük. Vatandaşın yüzde 80’i beş tanesini gösteremez ve de sayamaz.

Peki bir bakalım Trabzon’a çocuklar için ne yapılmış? Bir tane bu şehre yakışan bir çocuk parkı var mıdır ? hadi Arap çocukları arıyor da, bizimkiler bulmuşlar mıdır? Galiba yetkililer unutmuşlardır Bakınız seçilmiş vekiller hiç durmadan çocuklar için müfredatla uğraşıyorlar sıra parka gelsin anında yaparlar meraklanmayın çocuklar... Buradan seslenin çocuklar; Başkan Gümrükçüoğlu, Başkan metin genç sizlere sesleniyoruz diye…

***


KONGRE KARARI AL VE BIRAK

Hiç bir olumlu hamlen olmadı, har vurup harman savurdun Hiç bir konuda samimi olmadın, samimiyetine inanan da olmadı Hiç kimseyi tınlamadın, tek adam sevdasına kapıldın. Dönüp Trabzon’a bakmadın Hiç kimse senin kadar Trabzonspor’u böylesine perişan bir hale koymadı.

Hiç bir zaman bilmiyorum demedin, bilmemekle övünüp durdun; Şimdi bir bak Başkan yönetici olarak yola çıktığın kader arkadaşların: bir bir istifa ederken; onlar dahi sana inanmadılar. Bu ısrar neden?

Farklı hamlelere yeltenme kongre kararı al ve bırak Başkan! Eğer kulüpten alacağın varsa da onu bekliyorsan, sen bekleyeceksin Başkan sonunda da paranı mutlaka alacaksın. Bu takımda herkes de parasını almıştır.

Bu takımın geliriyle de oynadın, gideriyle de oynadın. 429 milyon borçla aldınız! Ya şimdi; 1,3 trilyon borçla bu takımı savunmasız bıraktınız!!! Trabzon şehri inadınızı kabul etmeyecek siz direndikçe, yaşattığınız felaketleri bir bir önünüze koyacaktır. Sizin de felaketler içinde karar vermeniz, yarı kurtuluşunuz olacaktır. İşte zaman sizin için bundan dolayı önemlidir.


***

ANLATMAK İSTEDİĞİ NEYDİ?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş açıkladı. Bundan sonra kendimi İslam’a adayacağım. Bundan öncesindeki yaşamında yağmurlar dere gibi, yağan karlar siyah değildi ki. Çay eken fındık, kiraz dikenler portakal toplamadılar ki. Anlatmak istediğini anlamayanlar var önce bende anlamadım ya sonra cevap nerededir? Sandıktaki oylardadır bildim mi ? Bu derse giren hoca yok; cevapta yoktur.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap