SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Neden Cumhuriyet Halk Partisi?

Neden Cumhuriyet Halk Partisi?

06 Aralık 2018 Perşembe - 09:33








Türkiye, Mart iki bin on dokuzda önemli bir sınava hazırlanıyor. Bu sınav öyle bir sınav ki, kazanan da kaybeden de halkımız olacak. Bu seçimler bir yerde halk demokrasinin ölçüsü olacağı gibi ulusumuzun geleceğini ilgilendirmektedir. Bu nedenle halkımıza büyük görevler düşmektedir. 

Cumhuriyet Halk Partisi, devleti soyanlara ve halkımızı sefalete sürükleyenlere hesap soracağız diye yola çıkıyor. Köklü geleneği ile yerel yönetimleri halkın yönetimine egemen kılmak için varım diyor. Halkımızın yüzü Cumhuriyet Halk Partisine döndüğünü gören çıkarcı güçler, geride bıraktığımız genel seçimlerde olduğu gibi yerel seçimlerde de yine birlik yapmaktadırlar. Son yıllarda dünyada bir daha benzeri olmayan koalisyon şeklini yaşar olduk.     

Genel seçimlerde olduğu gibi yerel seçimlerde de Cumhuriyet Halk Partisinin önünü kesmek için türlü siyasi manevralara girerek çırpınıyorlar. Halkı ve devleti düşünmekten başka bir suçu olmayan bir parti olan CHP, geçen genel seçimlerde gösterdiği demokrasi örneğinin meyvesini ülke adına alma vakti gelmiştir. CHP, hiçbir pazarlığa girmeden adaylarını çıkarıp halkın önüne koymalıdır.

Şayet ülke düşünülüyorsa, yereldeki rant pazarlığına dur diyecek olan yönetim anlayışı CHP olduğu için, bütünlük Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında olmalıdır. İYİ Partinin meclise girmesini başaran bir siyasi düşünceye tüm kesim evet demelidir. Bu nedenle önümüzdeki yerel seçimlerin sabahında gün ışığında pişmanlık duymayacak duygularla gökyüzüne bakabilmek için halkımızın bu seçimlerde vereceği tarihi karar çok önemlidir.  

Aklımızı her zaman duygularımızın önüne geçirerek karar vermeliyiz. Bir ülkede yerel yönetimler bir yerde o ülkenin demokratik göstergesidir. Yurt genelinde olduğu gibi Trabzon özelinde de halkımızın güven duyacağı yer Cumhuriyet Halk Partisidir. Zira hukukun üstünlüğüne inanan eşitlikçi ve hakça paylaşımın olduğu parti CHP dir. Devleti ranta teslim edenlerin hukuktan kaçanların bileşeni olamayız.


Bizler her zaman hukukun üstünlüğünü savunan gerçek toplumcu düşünceye sahip kişileriz. Şu hiç unutulmamalıdır. Hesap sormayanlardan da bir gün hesap sorarlar.

Halkımız asla affetmez…

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap