SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > MÜSLÜMANLIK NEREYE GİDİYOR?

MÜSLÜMANLIK NEREYE GİDİYOR?

12 Mart 2018 Pazartesi - 08:35








En kutsal din olan İslam son yıllarda piyasaya çıkan ne idüğü belirsiz kişiler tarafından saldırı altında. Gün geçmiyor ki medyada ipe sapa gelmez iddialarla dinimiz zarar görmekte.  

En başta binlerce insanı kesip doğrayan kasapların, canilerin bu işi Müslümanlık adına yaptıklarını söylemeleri Müslümanların canını acıttı. Müslümanlık öyle bir hale geldi ki terör Müslümanlıkla beraber anılmaya başlandı.

Müslüman karşıtlarının ekmeğine yağ süren bu olaylara topyekün karşı geldik, gelmeye devam edeceğiz.

Müslümanlığa dışarıdan bu kadar saldırılar varken içerideki düşmanlar da boş durmuyorlar. Her gün gerek sosyal medyadan gerekse televizyon ekranlarında Müslümanlıkla uzaktan yakından alakası olmayan, kendilerini sözde hoca diye tanıtan kişilerin bayanlar üzerinden abuk sabuk, akılları karıştıran, cahilce dini (!) yorumları İslamiyete vurulan en büyük darbe. Ülkedeki bu ruh hastalarının yaptıklarına bakacak olursak, ülkemiz adına rezalet. Yok efendim bayanla bir erkeğin asansöre binmesi halvet olurmuş, yok efendim otobüse mini etekle bindiği gerekçesiyle tekme salla, yoldakine yumruk salla, cennete götüren terlik mi ararsın, her derde deva sular mı ararsın, mermi geçirmeyen muskalar mı?.. Daha sayamayacağım akıl dışı mantıksız açıklamalar Cumhurbaşkanını da çileden çıkardı. Erdoğan’ın gösterdiği tepkinin ardından bu sözde hocaların sesi kesilecek mi bakıp hep beraber göreceğiz. El alem uzayda yaşam var mı yok mu diye gecesini gündüzüne katarken, teknoloji jet hızıyla ilerlerken bütün bu işlere ışık tutan kutsal kitabımıza tabi (!) olduklarını iddia eden bu tipleri gördükçe insanın içi acıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap