SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Muharrem Bin El-Usta Başkan...

Muharrem Bin El-Usta Başkan...

03 Kasım 2017 Cuma - 09:00








Hoca sorunu bitmiştir. Mevcut malzemeden maksimum verim alacağından eminim Rıza kaptanın. Lideri yendi, herkesi yeneceğini de düşünmüyorum. Her maçın ayrı bir hikayesi var, çok iyi biliyorum. Bozulacak bir oyunu vardı Galatasaray’ın, üzerine taktik kurdu, tutturdu. Kayseri’de başka bir şey bekliyor bizi. Orada bozulacak oyun olmayacak. Alanını kapatıp çabuk hücumlarla çıkış arayan sert bir savunma olacak.

İş bilmez bir teknik direktör müsveddesinin iş göremez hale getirdiği futbolcu grubunu on günde değiştiren akıl o duvara bir çözüm bulacaktır. Umut edelim, esas derdimize geçelim. Arap şeyhleri gibi kulüp yöneten Usta başkanı ne edeceğiz? En sıkıntılı dönemde onca aday arasından seçilen başkan bir damla futboldan anlamaz mı? Anlayanı yanına almaz mı? Habu kadar yazıyı bilen birine okutup, ne demek isteniyor sormaz mı? 

Devlet para akıtıyor, sıfır stat nimetleri, forma satışı, dolan tribünler, localar, ikiye, üçe çıkmış gelirler... CEO, hesap uzmanı, vizyon, misyon sahibi Muharrem bin el-Usta başkan bir tane doğru iş yapmaz mı? Daha konu edildiği ilk anlar yazdık, söyledik, “Alma bu hocayı, alma bu futbolcuları, var bu şehrin evlatları, teslim olma menajerlere”... Biz bunları anlattık. Kale direği ile anlattık... Korner bayrağıyla, topun sibobuyla, formanın teri, yenilmenin ezikliğiyle bordo mavi formanın rezil edilmesini kılcal damarlarımıza kadar acı çekerek tarif ettik.

“Ağzı kokan gazeteciler” demişti bir tanesi “scout’un manasını bilmeyenler” yumurtlamıştı ötekisi. Bonservisine 2.5 milyon euro verdiği zırboş futbolcu için, “izledim, çok iyi, kefilim” şey etmişti Muharrem bin el-Usta başkan...  Bin milyonu yüz daha geçti borç... Divana girdiler geçen gün, gayrı meşru çocuk doğdu oradan. Üçte birini gizlediler borcun. Geldiği günden beri söylediği tek doğru söz, “yüz yirmi milyon” faizli borç ödüyoruz.

Ha böyle başkan olur mu? Kaç kere yazdım bu köşeden, alma Kucka’yı, eksi 50 milyon yazdı kasaya. 80 milyon da Sosa’ya, bir kere izletseydiniz bari. Uşak veteran olmuş, olgunlarda oynar ancak. Neymar’ı alıyor, sağlık kontrolünden geçiriyor adamlar. Hangi doktora baktırdınız Burak’ı? Çinliler ha, Çinli! Bir tane orjinal ürünü yok heriflerin, yarı fiyatına verir miydi sana? Ne gerek vardı Hubocan?  Kur farkı deyi Muharrem bin el-Usta başkan yine bir şeyler kuruyor ama ne?! Yusuf Yusuf bağırıyor, satacak uşakları. Kulüp başkanlarının çiftliği ne olacak? Niye satacak, kaça verecek, para kime gidecek, aracılar ne alacak, kulübe ne faydası olacak, soran yok nasıl olsa... 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap